פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים אהלן, נזכרתי שיש לי מערכת סטריאו ישנה של Sony. אני רוצה לדעת האם אפשרי לחבר את הרמקולים שלה לטלויזיה שלי והאם זה בכלל כדאי. זה הרמקולים (הכבל הוא שחור אדום חשוף) זה החיבורים של הטלויזיה (Samsung LCD 530C) תודה רבה.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אתה חייב להשתמש במגבר, תבדוק אם יש לך כניסת AUX במיני הישנה ואז תחבר אליה.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר אתה חייב להשתמש במגבר, תבדוק אם יש לך כניסת AUX במיני הישנה ואז תחבר אליה.האם הכוונה למערכת עצמה?אני מעוניין לחבר רק את הרמקולים, בלי המערכת עצמה, האם הדבר אפשרי בעזרת המגבר?
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר הבנתי, הבעיה היא שהמערכת עצמה גדולה מדי, ואין לי מקום לשים אותה, האם אפשר לקנות מגבר יעודי ודרכו לחבר את הרמקולים?
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים רק עניין קטן.מגבר סטריאו זה לא עסק זול.אם קונים אחד אז כדאי גם לקנות רמקולים נורמליים.אני הייתי מוותר על הרעיון אלא אם הרמקול של הטלוויזיה לא מתפקד.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים אתה יכול לקנות רסיבר יד שניה ב-200 שקל.אבל בטח גם בשבילו לא יהיה לך מקום...
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר תודה רבה! ירדתי מהרעיון, נחכה לבלאק פרידיי, אולי אני ימצא שם רמקולים טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.