עבור לתוכן

ייעוץ לקניית זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר שלי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים בתקציב של עד 1000 שקל

שיספקו את העבודה למרות המחיר הזול יחסית

שימוש בעיקר למוזיקה וסרטים.

*חשוב שיהיה כולל בהם סאב.. אני רוצה פשוט לחבר את שניהם לרסיבר וזהו.

הרסיבר שלי

JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב .

אני לא מבין ברמקולים ובאיכות אבל אני יודע שבמחיר כזה קשה למצוא משהו טוב.

למרות זאת אני מעוניין לקנות משהו הכי טוב שאפשר במחיר זה.

אמשח לקבל עצות וטיפים לקנייה .

תודה ! :xyxthumbs:

שמעתי על רמקולים טובים מסוג Morel MLP-501 מישהו מכיר? ואיפה אפשר לקנות אותם

וגם על הסוג הזה : Pure Acoustics דגם:650F - BLACK

*דרך אגב אני מחפש רמקולים גבוהים כאלה עד גובה של מטר ורוחב עד 25 סמ

פורסם

מדובר ב2 ראמקולים רצפתיים בסיסיים ביותר (ללא סאב).

בתקיב הזה הייתי הולך על יד 2.

פורסם
  • מחבר

מדובר ב2 ראמקולים רצפתיים בסיסיים ביותר (ללא סאב).

בתקיב הזה הייתי הולך על יד 2.

הבנתי שזה לא מתאים לי מכיוון שאין בהם סאב..

וגם השאלה העיקרית שלי האם זה מתאים לרסיבר שיש לי? כל רמקולים רצפתיים יכולים להתאים או שאני צריך לבדוק נתונים מסויימים שיתאימו? אם כן אילו ..

וגם אני לא מחפש משהו מפציץ אלא רק לחדר בינוני שיספקו את העבודה לשירים וסרטים

פורסם

לא מכיר את המגבר שלך אבל כל רמקול בתקציב הזה יעבוד עם כל מגבר נורמלי.אודיופילים מתאימים רמקול למגבר כדי שהוא גם ישמע מצויין .בשביל זה אתה צריך לקחת את המגבר איתך לקנייה או לחפש חוות דעת מאנשים עם מגבר דומה.נסה בHOMETHEATER הישראלי.

פורסם

להתרחק מהאטלנטיק כמו מאש, הם נשמעים גרוע בכל המובן של המילה.

הייתי ממליץ לך לחפש בלוחות היד 2, יש לך המון מציאות ותוכל להרכיב אפילו מערכת ק"ב שלמה (ללא רסיבר) בתקציב הנ"ל.

הנה כמה אפשרויות נחמדות:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=33&RecordID=6286864

http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=33&RecordID=2f5737813de6a2a20a12aea46ed6ee52301

כמובן ב-500 ש"ח הנותרים אתה יכול למצוא סאב-וופר איכותי.

http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=33&RecordID=6146834 (תתמקח קצת)

פורסם

אני לא מאמין שתצליח למצוא MLP501, אלא אם כן יש לך מזל ויש כאלה עכשיו ביד2. זה רמקול שלא מיוצר לא מעט זמן. אני בעבר מצאתי זוג כזה ביד2 עבור קרוב משפחה, והאמת היא שהם עדיין נשמעים מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע אשמח לקבל עוד עצות לרמקולים יד שניה או חדשים

שמתאימים לדרישות שלי, תודה

פורסם

תחפש ביד 2 רמקולים של אומגה אודיו. ראיתי שם מישהו שמוכר ב-1100 את ה-703 (לפחות מהתמונות זה נראה ה-703). אני מניח שתוכל לקחת אותם ב-1000.

זה רמקול עם באס מטורף, לא צריך שום סאב-וופר (בתנאי שהרסיבר שלך יצליח לסחוב). אני מקווה רק שהם לא יהיו גדולים מדיי על החדר שלך.

אם הייתי מצליח לחשוב על מקום לדחוף אותם (מעבר ל-4 רצפתיים של אומגה שכבר יש לי בחדר) אז הייתי כנראה קונה אותם בעצמי :)

פורסם

אנטולי, אתה יודע טוב מאוד שאין תחליף לסאב וופר.

פורסם

תגדיר סאב-וופר.

ל-Tannoy 15 שלי זה לא יהווה תחליף, אבל לכל הצעצועים שתמצא בכמה מאות שקלים ביד 2 זה יהווה תחליף מצוין. למעשה זה אפילו יהיה טוב יותר כי זה יאפשר לך לקבל את הבאס הזה גם בסטריאו בלי שזה יישמע על הפנים ולא קשור לרמקולים. הפחד היחיד שלי עם הרמקולים האלה הוא שהם דורשים מקום בכדי להישמע כמו שצריך. הם מיועדים לסלון ולא לחדר. לכן כדאי להיזהר ולא לדחוף אותם לחדרים קטנים מדיי.

לי יש בבית זוג Omega 709 ויש להם את אותו ה-9" וופר שיש ל-703. הבאס שהם מפיקים הוא פשוט פנטסטי, באמת שאין שום רמקול אפילו במחיר כפול שמגרד את זה. מעולם לא הרגשתי כל צורך להפעיל את הסאב וופר אפילו במוזיקה שדורשת הרבה באס. אם כבר, עשיתי טיול לא קטן עד שהגעתי לבאס שלא היה חזק מדיי (ודיברתי על כך בפורום לא פעם).

פורסם

אולי זה רק אני ורק בגלל שאני אוהב vintage, אבל בחיים לא הספיק לי באס שבקע אפילו מזוג רצפתיים גדולים (אפילו ה-SEAS L15 שנמכר בלוחות עם וופר של 10"), בין אם בעוצמה לבין אם הוא ירד נמוך מספיק או מדוייק, וסאב וופר נותן כזאת תוספת ביצועים שאין כמותה, בעיקר בקולנוע. (כמובן שהכל תלוי במיקום של הסאב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים