פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroomהמסך המיועד הוא dell 2412mהשאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודהאו שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים במעבד i5 3470 יש ליבה גרפית מובנית (זה כבר לא על הלוח, בימינו זה במעבד עצמו) HD2500.אני לא יודע עד כמה היא טובה או לא אבל מן הסתם לסרטים וגלישה אין סיבה שזה לא יספיק.לגבי PS ולייטרום, השאלה היא אם יש לך צורך בליבות CUDA או לא..
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים מחבר ידעתי בקשר לליבה הגרפית הפנימית של המעבד פשוט הנחתי שזה בנוסף למה שקיים על הלוח אם בכל מקרה אני צלם חובב והשימוש שלי בפוטושופ ולייטרום הוא רק בשביל עריכת תמונותבהנחה שאני ישאר עם אותו הדגם של הלוח אם ההפרש בין המעבדים עומד על ~300 שקל השאלה אם בסכום הזה הכרטיסי מסך החיצוניים יהיו עדיפים על הפנימי של הi5 ??אני אישית מעדיף להשקיע במעבד חזק יותר מאשר בכרטיס מסך אם התוצאות שהם מביאים הם אותו הדבר
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים עדיף לך להשאר עם I5 , לעריכה של תמונות זה מספיק ועדיף.וIntel hd 2500 שווה ערך לכרטיס של 200 שקל בערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.