עבור לתוכן

מחשב All in One, שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו?

האם הדל שמוכרים בבאג שווה?

הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.

פורסם
  • מחבר

הא

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על הדל 2320 i5, מה אתם אומרים עליו? יתאים לשימושים שלי?

האם מחשב נייח רגיל עם אותה עוצמה יהיה יותר זול?

פורסם

למה דווקא מחשב all in one?

פורסם
  • מחבר

לחסוך מקום הסיבה העיקרית, יותר סדר וארגון.

אז זאת השאלה, אם מחשב באותה עוצמה עולה הרבה פחות אז אני כנראה אוותר על זה ואקח מחשב רגיל אבל אם לא, העיניין הזה ממש קורץ לי.

פורסם

כשאתה מרכיב מחשב נייח יש לך חופש בבחירת החלקים.

קח לדוגמא את המפרט הבא שנמצא במומלצים - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137602&section=293&target=משחקים.

מדובר במפרט הרבה יותר חזק מה-all in one, בייחוד הכרטיס מסך שמאפשר גיימינג "אמיתי" (הכרטיס מסך ב-all in one די בסיסי). יחד עם מסך המחיר יוצא דומה ל-all in one, אבל אתה מקבל הרבה יותר ביצועים.

מצד שני, ל-all in one יש את היתרונות שלו, שהם קודם כל יותר סדר וארגון. החבילה כוללת מסך מגע, חיבורי wifi, בלוטות', כונן בלו-ריי (אמנם לא מדובר בחלקים שאי אפשר לחבר למחשב נייח, אבל עדיין נחמד שהכל מובנה ויותר מסודר), וגם אחריות מלאה ל-3 שנים עד הבית.

הכל מסתכם לשאלה על מה אתה מוכן לשלם (או אולי בכלל לחסוך כסף).

פורסם
  • מחבר

אז זהו, בעקרון לפני שחשבתי בכלל על ה-AIO אמרתי שאני רוצה להשקיע כמה שפחות למחשב בסיסי בשביל השימושים שלי, פוטושופ שירוץ חלק ואולי קצת משחקים לא הכי חדשים, אחרי זה ראיתי aio וזה הדליק אותי אבל הומלץ לי על ה-i5 בשביל שיריץ פוטושופ בצורה טובה וזה עולה 5 אלף..

מה שיוצא שאם אני קונה מחשב רגיל נראה לי שאני אשלם הרבה פחות מ-5 אלף (2-3 אלף.. ויש גם מסך באיזה אלף וקצת).

זאת ההתלבטות.

מה המפרט הכי טוב בשבילי במחשב רגיל שאני אשווה אותו לפי המחיר והביצועים ל-aio (ובכלל, האם יספיק לי i3 לשימושים שלי?)

תודה על העזרה!

פורסם

הכל תלוי בשימוש שלך עם פוטושופ. ככל שהשימוש כבד יותר כדאי להשקיע במפרט חזק יותר.

שאר השימושים בסיסיים ומעבד בסיסי יספיק עבורם.

המעבד שיש ב-AIO דומה למעבדי i5 ה"רגילים" (כמו למשל i5-2400), ההבדל הוא שהוא עובד בתדר נמוך יותר כדי לפלוט פחות חום ולכן הוא מתאים למבנה של ה-AIO.

אתה יכול להשוות אותו למעבדים הרגילים ולקחת בחשבון שהביצועים שלו פחות טובים בגלל התדר הנמוך יותר.

שים לב שמדובר בדור השני של מעבדי core i של אינטל. הדור השלישי מתחיל בספרה 3 אחרי הסימון ix (למשל i5-3450).

אתה יכול למצוא מחשב נייח רגיל עם מעבד i5, כולל מסך, ב-3000 שקל, אבל כל החלקים מסביב למעבד (במיוחד המארז והספק) יהיו חלקים פשוטים מאוד ולא מומלצים לקניה.

דבר דבר שכדאי לקחת בחשבון הוא האפשרות לשדרוג. אם תקנה מחשב נייח רגיל תוכל לשדרג אותו בקלות (למשל להוסיף כרטיס מסך אם תרצה להתחיל לשחק, או להחליף למעבד חזק יותר בעתיד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים