עבור לתוכן

חוות דעת על לוח אם Intel DX79TO ועל הצ'יפסט X79

Featured Replies

פורסם

שלום

אשמח לחוות דעת על לוח אם Intel DX79TO

לוח האם הנל אמור להיות חלק ממערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D שתקציבה 7200 שח

מהמפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0

אשמח לקבל חוות דעת על הצ'יפסט X79 והסוקט 2011 וחשיבותם, האם ניתן להתפשר עליהם כדי לחסוך במחיר?

באופן כללי אשמח לחוות עת על הלוח הזה או לחילופין המלצה על אחר במחיר דומה

תודה!

פורסם

למה לא z77?

פורסם

למה כל כך יקר?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על הצ'יפסט הזה בגלל התמיכה ב64GB RAM

האם יש לו חסרונות כלשהם על פני הZ77(מלבד המחיר היקר יותר)? יש סיבה כלשהי להעדיף את Z77 מלבד המחיר?

אשמח לקבל גם חוות דעת על לוח האם עצמו

תודה!!

פורסם

ש-X מסמל אקסטרים... משמע אין לך צורך במה שמיועד לחובבי הביצועים.

פורסם

לz77 יש תמיכה נייטיבית בusb3 לעומת בקר נוסף בx79.

הוא זול יותר ואם 32gb מספיקים לך אז בשילוב עם ib תקבל ביצועים טובים מאוד.

הזיבה היחידה באמת ללכת על x79 היא מעבד עם יותר מ4 ליבות או מעל 32gb זכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שהגיב!

מה המשמעות של התמיכה בUSB3 בZ77 לעומת הבקר החיצוני בX79? האם יש לזה איזשהי השפעה על ביצועי הUSB3?

תודה שוב

פורסם

כן, ביצועי הUSB3 בלוח מבוסס Z77 יהיו טובים יותר.

על איזה מעבד אתה מתכוון ללכת עם הלוח?

פורסם
  • מחבר

Intel® Core™ i7-3820 Processor

(10M Cache, up to 3.80 GHz)

זה המעבד שאני מתכוון לשים (ממה שבדקתי הוא טוב יותר מi7-3770 ומאפשר זיכרון RAM של עד 64GB למשל). השאיפה היא גם שעל הלוח הזה ניתן יהיה לשדרג בעתיד את המעבד לכזה עם יותר ליבות שבטח בשלב כלשהו יהיה נפוץ זול יותר...

לגבי נושא הUSB3- לא הצלחתי למצוא חומר על האופן שבו הביצועים בZ77 יהיו אכן טובים יותר מבחינת מספרים מה|X79. אז אם מישהו יודע משהו, אשמח להרחבה בנושא. תודה!

פורסם

ה-X79 שייך לדור ה-SB (דור ישן יותר, באופן כללי הוא צריך היה להיקרא X69), דור ה-IB שהוא הדור הנוכחי ועליו בנויי ה-I7 3770 עדיף מכל הבחינות על מה שאתה רוצה, לא לתושבת 2011 לעולם לא יהיו מעבדים זולים עם הרבה ליבות... (אין לאינטל סיבה לעשות את זה)

פורסם
  • מחבר

כן. אני משתמש בתוכנות שדורשות הרבה זכרון, וחשוב לי לדעת שבעתיד ניתן לשדרג את המערכת לכך....

תודה בכל אופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים