פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים אני באמת פותח את השרשור הזה על מנת לצאת מפה עם כמה תובנות ואפילו אזניות טובותאז הסיפור כזה אני די בור בעסקי האוזניות אפשר לומר שאני לא מבין כלוםאבל כדי להבין את השפה עשיתי כמה שעורי בית חשובים הבנתי כמה מובנים כמו טווח תדרים דציבלים והתנגדות בגדול הבנתיכרגע אני פה מהסיבה הבאהעד כה התנסתי באוזניות סנהייזר CX500 נקנו מקוריות מרשת KSPלאחר שנה ו10 חודשים שירתו אותי נאמנה אהבתי את הבאס העמוק שלהם ואת העוצמה של החלל הרחב באוזניות תוך אוזניות IN IEREלפני כמה ימים האוזניות נהרסו ובאוזניה אחת לא שומעים ( משהו בחיבורים ) כרגע מתחיל הבילבולהאוזניות תחת אחריות וכרגע אני אמור לקבל תשובה במימים הקרובים לגבי האחריותאני רוצה לקנות או להחליף כמובן במסגרת האחריות לאוזניות שיהיו או אותו דבר מבחינת צלילים וטווח תדרים בגדול אני רוצה את אותם אוזניות לחברת KSP אין אותם במלאי ולכן כנראה יציעו לי או זיכוי כספי או אוזניות ברמה דומה השאלה היא מהיא רמה דומה??אני רואה שהמפרט של ה CX500 הוא טווח תדרים 17HZ - 20KHZהבנתי שההרץ אחראי על הקולות הנמוכים באס והבנתי גם שהנתונים יבשים בין אוזניות לאוזניותאשמח גם להסבר בנושא הזהבנוסף רוב האוזניות שאני רואה הם בעלי HZ לא נמוך מ 19 גם אוזניות יקרותזה אומר שכל מה שאקנה לא יהיה ברמת באס כמו שהיו לי ב CX 500.?לKSP יש אוזניות מכל מני חברות ראוhttp://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=איזה אוזניות אין אייר בתוך האוזן הדומות לCX500 שהיו לי ?דגש על באסים דגש אל יכולות עמידה בזיעה ( אוזניות לספורט )אשמח לכל הצעה וחשוב שיהיה מאתר KSP מהסיבה שכנראה יהיה לי שם זיכויתציעו כל מה שנראה לכם אין לי בעיה להוסיף אפילו עוד כסף ולקנות משהו טוב יותר תודה על מי שטרח וקרא
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים נתונים על הנייר לא אומרים כלום.Cx500 הם לא בדיוק הייאנד, יותר כמו 'top low end'.לך על shure 215, במידה ונכנס לך לתקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.