עבור לתוכן

זקוק לחו"ד על שילוש - 3570K + 16GB + לוח (מתלבט בין שני דגמים)

Featured Replies

פורסם

ראיתי שזה קיים בלוחות Z77 אך בזה לא... למה זה טוב (חוץ מחסכון חשמל בניידים) ולמה במקרה שלי לא?

זה לא.

ולגבי מעבד מה הכי משתלם לקחת, לאחר שירדתי מ-OC?

אני עדיין צריך מעבד חזק אבל הבנתי שההפרשים ב-0.1ghz בודדים בין ה-i5 השונים, לא משמעותיים בעליל...

ה-3470 די משתלם.

אגב, ראיתי שיש דבר שנקא SSD קאשינג שנתמך רק ב-Z77. זה לא M-SATA? הרי זה כן קיים ב-H77...

זה היה פיתרון טוב כשמחירי ה-SSD היו גבוהים משמעותית ובנפחים קטנים. אם אתה קונה כונן בנפח 128GB אתה לא צריך את זה.

ולא, זה לא עובד רק עם כונני M-SATA.

• תגובות 65
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

ראיתי שזה קיים בלוחות Z77 אך בזה לא... למה זה טוב (חוץ מחסכון חשמל בניידים) ולמה במקרה שלי לא?

זה לא.

אז למה זה קיים בכלל? (שוב, סליחה על הסטייה מהנושא, אני חייב להבין למה זה נועד, קראתי בכמה מקומות שזה באמת משפר ביצועי מערכת)
פורסם
  • מחבר

חוץ מזה שגם 8GB זה המון ויספיק לך לכל השימושים, בטח במשחקים.

א. העניין שלי בזכרון גדול נובע מזה שאני לפעמים פותח מלא טאבים בדפדפן במקביל ואני רואה את ה-4GB שיש לי היום מגיעים לגבול היכולת שלהם. כל זה במקביל ליישומים פתוחים (שצורכים גם הם זכרון), האם בכל זאת אני צריך 8GB וזה יספיק?

ב. אם אני לוקח 2X4GB ורוצה בעתיד לשדרג אני חייב לשים עוד 2X4GB זהים כדי שזה יעבוד במקביל עם הקודמים או שאני יכול אפילו לשים 2X2GB כדי לקבל שדרוג לא אגרסיבי?

ג. לגבי התדר, 1600 שווה את התוספת? פעם אמרו לי באיזו חנות לקחת את הכי זול, כיוון שזה יהיה הזיכרון שיהיה הכי פשוט למצוא בעוד מס' שנים כשארצה לשדרג, וכך לא אקבל נפילת ביצועים (אם אקח תדר גבוה מדי...)

ד. יש איזה דגם מומלץ של זיכרון (בלי קשר לחנות) שכדאי לקחת?

תודה רבה!

פורסם

תודה רבה על העזרה!אז למה זה קיים בכלל? (שוב, סליחה על הסטייה מהנושא, אני חייב להבין למה זה נועד, קראתי בכמה מקומות שזה באמת משפר ביצועי מערכת)

מה שאמור לשפר את הביצועים זה ה-virtu mvp, בפועל יש עם זה המון בעיות. תוספת הביצועים קטנה ובתמורה אתה מקבל micro stuttering,

נפילות FPS, טקסטורות ירוקות ועוד. הרעיון נחמד, הביצוע פחות. מדובר בסטארטאפ ישראלי (כבוד!) אבל עוד בחיתוליו. הגימיק הזה שווה ליצרניות

הלוחות כרעיון שיווקי.

מה שכן, הם עוד ישתפרו אני מאמין, יש להם משקיעים וצפויות לנו טכנולוגיות מעניינות. אבל בעתיד...

לשאר השאלות:

א. אני מאמין מאוד ש-8GB זיכרון יספיק. גם אם לא, תמיד אפשר להוסיף.

ב. אתה יכול להוסיף איזה מודול זיכרון שאתה רוצה. אני לא רואה שום סיבה לקנות סטיקים של 2GB זיכרון כסטיקים של 4GB זולים מאוד.

ג. לא שווה את התוספת (אלא אם כן מדובר בשקלים בודדים, ככה רק להרגשה הפנימית). אכן קח את ההכי זול. נפילות ביצועים לא יהיו במיוחד, ההבדלים זניחים

ד. לא... קח מה שזול.

פורסם
  • מחבר

מה שאמור לשפר את הביצועים זה ה-virtu mvp, בפועל יש עם זה המון בעיות. תוספת הביצועים קטנה ובתמורה אתה מקבל micro stuttering,

נפילות FPS, טקסטורות ירוקות ועוד. הרעיון נחמד, הביצוע פחות. מדובר בסטארטאפ ישראלי (כבוד!) אבל עוד בחיתוליו. הגימיק הזה שווה ליצרניות

הלוחות כרעיון שיווקי.

מה שכן, הם עוד ישתפרו אני מאמין, יש להם משקיעים וצפויות לנו טכנולוגיות מעניינות. אבל בעתיד...

שוב תודה רבה!

לגבי ה-virtu, אם אתה אומר שבעתיד זה ישתפר, האם לא משתלם לקחת לוח שתומך בזה ובעתיד לעדכן את הגיסרה שלו? זה ניתן לעדכון?

אם כן, יש לוח מאותה סדרה (H77) שתומך בזה:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4316#ov

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4317#ov

פורסם

קשה לי להאמין שזה דבר שיהיה נתון לעדכון תוכנתי בלבד. מדובר בבקר לכל עניין ודבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים