פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים שלום לכל חברי הפורוםאני מנסה לעזור לאישה מבוגרת עם המחשב שלההמחשב נכבה.חידשתי משחה טרמית- עדיין נכבההחלפתי עם הספק שלי שבטוח תקין- עדיין נכבההחלפתי זיכרון עם אחד ישן שלי ובדקתי, כרטיס מסך ובדקתי, עדיין נכבהנתקתיהכל רק מסך ועכבר/מקלדת מחוברים ועדיין ריסטרטהפאנץ הוא שזה קורה גם בביוס!הוא יכול לעבוד שעה אחרי מנוחה ארוכה ויהיה בסדר עד שימעס לו ושוב חוזר הניגוןרעיונות ועצות יתקבלו בברכה!המון תודה
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מתי הוא נופל? באופן ספונטאני?יש לי הרושם שלוח מתחיל למות. זה קורה שיש ללוח האם כל מיני עניינים עם הדלקה וכיבוי בטרם הוא שובק סופית.תוכל לתת מפרט וגיל משוער של החלקים?
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר תודה על התגובהלוח אם אסוס p5kpl-am סוקט 755מעבד c2d e5300 אין קביעות לריסטרט שהוא עושהזה מתחיל ונעשה לעיתים תכופות יותראפילו שאני בתוך הBIOS
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים המממ... אם יש לך אפשרות לבדוק עם מעבד אחר את המחשב, זה רצוי. בעיות מעבד הן דבר נדיר ביותר- מעולם לא ראיתי מעבד שהתקלקל או הזדקן, אך אין לדעת.אם תמצא שעדיין יש בעיות, מדובר ככל הנראה בבעית לוח. ואז מומלץ לבדוק עם אחד אחר. בכלל, לוחות 775 מאוד זולים היום.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר אם יש בעיה במעבד או לוח התוצאה תהיה זההקניית מחשב חדשברשתות המחשבים אין לוחות כאלו ואף מעבדים כאלוהשאלה אם לא בדקתי משהואו שעברנו על כל האפשרויותאני עדיין רוצה לבדוק ספק עם הבודק מתחים שיש במעבדותשאני יהיה בטוח ב100%עוד משהו?
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים יש גם יש לוחות 775 תחת כל משווק רענן! לשם הדוגמה: http://www.tms.co.il/cat/79/22:26 ויש גם יד שנייה עבור כל דבר. רק שיתאים לזכרונות
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים תבדוק מעלות עם HWMonitor ייתכן שהמעבד מגיע למעלות גבוהות ומכבה את עצמו,תבדוק זיכרון עם Memtest כמה שעות טובות, הכל יכול להיות עם מחשב ישן לפעמים אני מוותר להיתעסק עם מחשבים כאלו.בעבר החלפתי בטריה ללוח וזה עזר לתקופה קצרה.נזכרתי במשהו שהמחשב עולה הוא עושה כמו רעש מתאמץ ומפסיק לכמה שניות ולאחר מכן עוד בשרשרתעד שהוא עולה?
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים הוא אומר הוא חווה נפילות אפילו בתפריט הביוס, כשהמעבד טרם נכנס לפעולה מלאה, ולכן לא נשמע סביר.הוא גם עשה אחלה עבודה לפני שהוא העלה את הדיון ובדק זכרונות וכרטיסי מסך שונים, וגם ספקים-לריק.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר בוקר טובותודה על כל העזרהאני חושב שבלי בררה אניימליץ על מחשב חדשהמון תודה
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר תבדוק מעלות עם HWMonitor ייתכן שהמעבד מגיע למעלות גבוהות ומכבה את עצמו,תבדוק זיכרון עם Memtest כמה שעות טובות, הכל יכול להיות עם מחשב ישן לפעמים אני מוותר להיתעסק עם מחשבים כאלו.בעבר החלפתי בטריה ללוח וזה עזר לתקופה קצרה.נזכרתי במשהו שהמחשב עולה הוא עושה כמו רעש מתאמץ ומפסיק לכמה שניות ולאחר מכן עוד בשרשרתעד שהוא עולה?ממשיך לקרוסבקצב גבוהה יותרואף בביוסתודה
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים למה חדש? לוח חדש זה זול. תנסה עם לוח אחר. ואישה מבוגרת לא צריכה יותר מזה (אלא אם כן היא משחקת בבאטלפילד... )
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים האמת שמחשב 775 לא ממש ישן תקנה את הלוח הכי זול שיש בKSP ב 260 שקלהבעיה שיש להם רק לוח אחד והוא תומך בDDR3 ככה שתצטרך לשדרג זיכרון הלוחות הישנים רובם בתומכים בDDR2ככה שתצטרך לבדוק את העניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.