פורסם 2012 בנובמבר 712 שנים אם מצאת את החיבור עצמו שמתחבר לבסיס הטלפון איפשהו אז תקנה את זה:http://www.ebay.com/itm/AC-100V-240V-Converter-Adapter-DC-6V-1A-Power-Supply-EU-plug-DC-3-5mm-1-35mm-/221148208945?pt=US_Server_Power_Supplies&hash=item337d75df31תחתוך את הכבל ותחבר ביניהם בחוטים המתאימים.אמנם עדיף להלחים אך בשביל טלפון בסיסי שהכבל שלו לא אמור לטייל יותר מדי תחשוף את שני הצדדים, תלפף וסגור עם איזולירבנד.
פורסם 2012 בנובמבר 712 שנים ליפוף וסגירה אפם איזולירבנד זה אף פעם לא כזה טוב - הדבק של האיזולירבנד נספג לתוך הקשירה ומבודד את החוטים אחד מהשני (ואז זה מתחיל להתחמם וכו - או אם מדובר ב 6V 200mA שאין להם הרבה כוח לחמם - סתם יכול להתחיל להיות מפל מתח או ניתוק)תחבר אם טרמינל....מבחינת מתח - 5V גבולי, יכול להיות שהוא יעבוד ויכול להיות שלא. אם יעבוד אז יכול להיות שיטעין חלש או לא יטעין, יכול להיות שיטעין.... תנסה אם בא לך
פורסם 2012 בנובמבר 712 שנים מחבר מתח: אני מבין שאסור לי לעבור 6V, נכון? כי יש לי אחד של 6.5V. מתאמים: השנאי שבלינק נראה מתאים למעט הקצה שלו. האם יש מתאמים בין הקצה הזה לאחר? זה יחסוך לי את עניין האיזולירבנד. זה גם יוכל לשמש אותי לדברים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.