עבור לתוכן

מחפש כבל חשמלי לטעינת טלפון אלחוטי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש לי שנאי מתאים. אני אחפש.

• תגובות 48
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה צריך שנאי שמוציא 6V ולפחות 200ma.

אני חוזר לזה כי בחיפוש שערכתי בבית מצאתי כמה שנאים וכשפרקתי את הבסיס (בורג אחד ויחיד) מצאתי 2 חוטים פשוטים מולחמים לכניסת החוט החשמלי. אז אמנם עדיין אין לי מלחם אבל עלה בדעתי שאולי אני לא צריך אותו. בדרך כלל, כשאני מחבר חוטים חשמליים, אני פשוט חושף את חוט הנחושת (בדיל?) בשני הצדדים, מלפף אותם ביחד ועוטף באיזולירבנד. אני מניח שאותו דבר יכול לעבוד כאן, נכון? אני שואל כי מעולם לא חיברתי חוטים כל כך דקים.

בנוגע לשנאים, האם זה צריך להיות בדיוק 6V ולפחות 200ma או לפחות 6V ולפחות 200ma?

פורסם

צריך להיות בדיוק 6V ולפחות 200ma

רצוי להלחים.

פורסם
  • מחבר

אני מבין אבל אין לי מלחם כך שזו לא אופציה. אני אנסה לברר עם חברים.

לנושא השנאים, יש לי אחד שהוא 7.2V ו-240ma ושני שהוא 6V ו-400ma. אני מבין שאני צריך להשתמש בשני, נכון?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

10X

פורסם

מאיפה אתה? אולי מישהו מהפורום יכול להושיט יד.

פורסם

מעקב.

פורסם
  • מחבר

אני מראש העין.

אגב, בדיוק עכשיו גיליתי שהשנאי היחיד שיש של 6V משמש לטעינה של אחד הטלפונים הסלולאריים שיש לי בבית. זה אומר שאני לא אוכל להשתמש בו. נראה שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות חדש. זה שהציע גבריאל נראה לי הכי מתאים וגם המחיר טוב. בחיפוש באיביי או DX לא הצלחתי למצוא משהו זול יותר.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בבקשה - חיפוש קצר העלה לדוגמא

ttp://www.amperel.co.il/products/75322

מועבר לאקטרוניקה ומודינג

בהצלחה,

גבריאל

עדכון:

אוף... הזמנתי את זה אבל קיבלתי שנאי אחר. אני מקווה שההחלפה תהיה מהירה וחלקה ככל האפשר.

אני אמשיך ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

החזרתי את השנאי אבל נמסר לי ששנאי מתאים יעלה כפול אז ויתרתי. זה מעצבן מאד שהתמונה באתר אינה מייצגת נאמנה את המוצר הסופי אבל לפחות התגובה בשירות הלקוחות שלהם מהירה מאד. קיוויתי שמאחר והטעות הייתה שלהם הם יתנו לי את השנאי המתאים במחיר של המקורי אבל אולי זה יותר מדי לצפות.

פורסם

תבדוק שניה משהוא

תחבר לזה 5V מ USB כשהטלפון לא מחובר לקו טלפון - עובד ?

אם כן, תוכל לחבר אותו ממטען USB שמתחבר לחשמל בתור ספק (לא מ USB של המחשב !)

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי את מה שאתה אומר. אפשר לקבל תרגום לעברית קלה ומנוקדת? :)

בגדול, אלו השנאים שיש לי בבית. באיזה להשתמש?

• 7.2V 250mA
  • 4.8V 200mA
  • 6.5V 500mA
  • 5.0V 550mA (יש לי שלושה מאלו)
  • 5.0V 700mA

על בסיס הטלפון כתוב 6V 200mA ובתגובה הראשונה כתוב שאני צריך שנאי שמוציא 6V ולפחות 200ma. אף אחד מאלו לא מוציא 6V. בעיה נוספת, כל השנאים הללו מתחברים לחשמל, לא ל-USB.

פורסם

תנסה את אלה של ה 5V

זה שהוא מתחבר מהחשמל זה היתרון. אתה _לא_ אמור לחבר טלפון מ USB של מחשב (אתה יכול לעשות קצר בין הקו טלפון וחיבור האדמה של המחשב)

פורסם
  • מחבר

אבל אז אני חוזר ל-square one. אני לא יכול לחבר אותו פיזית כי המחבר שלו שונה (הוא שטוח ולא עגול). אלא אם כן אני חותך את המחבר של השנאי (משהו שאין לי בעיה לעשות) ומחבר את החוטים ישירות. את זה אני יכול לעשות ע"י חישוף, גילוי גידים וחיבור כמו כל כבל חשמלי רגיל.

הבעיה היא (אני חושב...) במתח. בתגובה בעמוד הראשון אמרו לי שהוא צריך להיות בדיוק 6V ואין לי אחד כזה.... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים