פורסם 2012 בספטמבר 2012 שנים מחבר זה כבר התפקיד שלך לחפש... בימינו זה לא כ"כ קשה. באיביי מצאתי כמה שנאים זולים מאד אבל אף אחד הוא בצורה שאני צריך. חוץ מזה, אני עדיין לא יודע איך קוראים לסוג החיבור שאני צריך. אני חושב שמאחר ורוניקס נמצאים בפ"ת אין לי ברירה אלא לקפוץ אליהם אישית עם הטלפון.
פורסם 2012 בספטמבר 2012 שנים בימינו זה לא כ"כ קשה. באיביי מצאתי כמה שנאים זולים מאד אבל אף אחד הוא בצורה שאני צריך. חוץ מזה, אני עדיין לא יודע איך קוראים לסוג החיבור שאני צריך. אני חושב שמאחר ורוניקס נמצאים בפ"ת אין לי ברירה אלא לקפוץ אליהם אישית עם הטלפון. בנוסף יש לך גם את קומפניקס בצומת סגולה פ"ת... ואם אתה בראש העין אבל חילוני יש בשוק כפר קאסם מלא סוגים של שנאים, פשוט תתאים לך את המחבר שאתה צריך. אם אתה שומר שבת, שלח איזה שכן חילוני עם 20 ש"ח ועוד ישאר לך עודף :-) אגב, בשוק ראש העין אין כלום ביום שישי?
פורסם 2012 בספטמבר 2012 שנים מחבר אתה יודע מה, אתה כ"כ צודק שאני פשוט צריך לבעוט בעצמי שלא חשבתי על זה קודם בעצמי. אם לא אגיע לשוק של ראש העין מחר אלך לכפר קאסם בשבת. אני מת על פורומים.
פורסם 2012 בספטמבר 2312 שנים בבקשה - חיפוש קצר העלה לדוגמאttp://www.amperel.co.il/products/75322 מועבר לאקטרוניקה ומודינג בהצלחה,גבריאל
פורסם 2012 בספטמבר 2312 שנים מחבר תודה רבה. זה באמת נראה דומה מאד למה שאני מחפש. אגב, בכפר קאסם גם לא היה להם כבל כזה. אבל הרעיון כשלעצמו היה די טוב.
פורסם 2012 בספטמבר 2412 שנים יש שנאים שמגיעים אם סט של חיבורים / חיבור שנראה כמו "+" שיש לו חיבורים בצורות שונות. יש מצב שיש כזה שמתאים ?אם לא ואין כלום חוצמזה, אתה יכול להחליף את החיבור שיש בתוך הטלפון.....
פורסם 2012 בספטמבר 2412 שנים מחבר יש שנאים שמגיעים אם סט של חיבורים / חיבור שנראה כמו "+" שיש לו חיבורים בצורות שונות. יש מצב שיש כזה שמתאים ?אני לא חושב. אני צריך משהו עם "ברך", בצורת האות רי"ש. משהו דומה למה שהציע גבריאל. אם לא ואין כלום חוצמזה, אתה יכול להחליף את החיבור שיש בתוך הטלפון.....אתה אולי יכול אבל אני לא. אני גרוע ב-DIY.
פורסם 2012 בספטמבר 2412 שנים מחבר בגלל אופן החיבור שלו לבסיס. אם הוא יהיה ישר אז הבסיס לא יעמוד ישר אלא עקום, כשפינה אחת מורמת.
פורסם 2012 בספטמבר 2412 שנים מעניין, כבר מזמן כל הבסיסים שראיתי כוללים כניסת חשמל מאחורה\בצד ולא למטה...
פורסם 2012 בספטמבר 2512 שנים אם יש לך שנאי מתאים אך רק הראש אינו נכנס, תחתוך אותו, תפתח את הטלפון ותלחים את הגידים ישירות ללוח פיקוד...יותר פשוט מזה לא יכול להיות...
פורסם 2012 בספטמבר 2512 שנים מחבר אם יש לך שנאי מתאים אך רק הראש אינו נכנס, תחתוך אותו, תפתח את הטלפון ותלחים את הגידים ישירות ללוח פיקוד... יותר פשוט מזה לא יכול להיות... זה כי אתה מניח שיש לי מלחם ואני יודע איפה נמצא לוח הפיקוד.
פורסם 2012 בספטמבר 2512 שנים מלחם = 30 שקל מהום סנטרהלוח שבו נמצא החיבור - וכנראה שהוא הלוח היחיד שיש בדבר הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.