עבור לתוכן

מחפש כבל חשמלי לטעינת טלפון אלחוטי

Featured Replies

פורסם

הי,

קיבלתי טלפון אלחוטי אבל יש לו 2 בסיסי טעינה (ל-2 handsets) ולאחד מהם אין כבל. הקטע הוא שהם מגיעים עם כבלים שונים. אני יודע את זה כי כבל שמתחבר לאחד לא מתחבר לשני. אז יוצא שיש לי 2 בסיסים והכבל היחיד שיש לי מתחבר רק לאחד מהם. כל זה טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר את השני ואני לא יודע איזה כבל מתאים לו. צילמתי את השקע ואת הבסיס ואני מקווה שתוכלו לתת לי את שם הכבל שאני צריך.

הערה: אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי מתאים ממנו.

תודה מראש.

• תגובות 48
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וכך נראה הבסיס.

פורסם

אתה צריך שנאי שמוציא 6V ולפחות 200ma.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל איך קוראים לחיבור הזה?

פורסם

תודה, אבל איך קוראים לחיבור הזה?

DC PLUG

פורסם
  • מחבר

DC PLUG

זה שם כללי או ייחודי? הסיבה שאני שואל היא שיש לי אחד כזה אבל הקוטר שלו שונה (קטן יותר) ולכן הוא מתאים רק לבסיס הראשון ולא לבסיס השני. לכן גם העליתי את התמונה עם הסרגל, כדי שיהיה לכם קנה מידה.

פורסם

זה שם כללי או ייחודי? הסיבה שאני שואל היא שיש לי אחד כזה אבל הקוטר שלו שונה (קטן יותר) ולכן הוא מתאים רק לבסיס הראשון ולא לבסיס השני. לכן גם העליתי את התמונה עם הסרגל, כדי שיהיה לכם קנה מידה.

זהו שם כללי.

המחבר אכן מגיע במספר גדלים, מציע לך לקפוץ לחנויות אלקטרוניקה בשד' הר ציון שם יש את כל סוגי המחברים.

תקח איתך את הטלפון וזהו.

פורסם
  • מחבר

אני גר בראש העין ופתח תקווה זו העיר הגדולה הסמוכה ביותר. אני מגיע למרכז לעיתים נדירות לצערי. האם אתה יודע במקרה על חנות אלקטרוניקה טובה באזור? אגב, הרעיון להביא את הטלפון איתי הוא טוב, פשוט חשבתי שאם יהיה לי שם דגם מדויק לכבל אוכל להזמין אותו מאיביי או DX.

שוב תודה.

פורסם

יש לך ספקי כוח שמגיעים עם מגוון חיבורים.

פורסם
  • מחבר

תודה. אפשר לקבל לינק לדוגמא?

פורסם
  • מחבר

לצערי זה לא יוכל לעבוד. אני צריך ראש בצורת האות 'ר'. צילמתי את המחבר של הטלפון השני. אני צריך משהו בצורה הזו אבל בקוטר קצת יותר גדול (אני מקווה שהתמונה עם הסנטימטר עוזרת במשהו).

פורסם
  • מחבר

נהדר. זה בדיוק מה שאני צריך. אבל....

לא תחשוב שאני נודניק יותר מדי אם אשאל אם יש מוצר דומה במחיר זול יותר? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים