עבור לתוכן

otterbox defender s3

Featured Replies

פורסם

הכיסוי מצויין רק קח בחשבון שהוא מגדיל את ה-S3 באופן מפלצתי. אבל בכל מקרה למה לקנות אותו במחיר מופקע בארץ?

ב-EBAY הוא עולה 34$ כולל משלוח שזה פחות מ-140 שקל.

http://www.ebay.com/itm/100-Original-Otterbox-Defender-Case-W-Holster-for-SamSung-Galaxy-S-III-S3-/130754550783?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e71941bff

פורסם
  • מחבר

הכיסוי מצויין רק קח בחשבון שהוא מגדיל את ה-S3 באופן מפלצתי. אבל בכל מקרה למה לקנות אותו במחיר מופקע בארץ?

ב-EBAY הוא עולה 34$ כולל משלוח שזה פחות מ-140 שקל.

http://www.ebay.com/itm/100-Original-Otterbox-Defender-Case-W-Holster-for-SamSung-Galaxy-S-III-S3-/130754550783?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e71941bff

תודה על התשובה והקישור.

בגלל הפחד שלי מה"הגדלה" הייתי רוצה להרגיש ביד את הכיסוי לפני שאקנה אותו.

האם יש כיסוי נוסף מומלץ למכשיר?

פורסם

האוטרבוקס נהדר! יש לי אחד לs2 וגם שיחקתי בs3 עם האוטר. כמו שאמרו הוא משמין את המכשיר אך ברגע שיפול לך כמה פעמים לא תצטער.

אפשרות נוספת היא מגן trident, גם בעל 2 שכבות דומה מאוד לאוטר רק עשוי מחומר יותר נעים למגע.

חשוב לציין - שאתה קונה אוטרבוקס בארץ מחנות שמביאה מהייבואן הרשמי (זמן אוויר), יש לך שנת אחריות על המגן! אם נשבר או נקרע מחליפים לך בחדש.

לs2 זה כלל לא רלוונטי, יש לי את המגן כבר כמעט שנה וחוץ משריטות הוא כמו חדש. אך ידוע לי שכיסווי האוטר לiphone נשברים בקלות מדהימה.

פורסם
  • מחבר

האוטרבוקס נהדר! יש לי אחד לs2 וגם שיחקתי בs3 עם האוטר. כמו שאמרו הוא משמין את המכשיר אך ברגע שיפול לך כמה פעמים לא תצטער.

אפשרות נוספת היא מגן trident, גם בעל 2 שכבות דומה מאוד לאוטר רק עשוי מחומר יותר נעים למגע.

חשוב לציין - שאתה קונה אוטרבוקס בארץ מחנות שמביאה מהייבואן הרשמי (זמן אוויר), יש לך שנת אחריות על המגן! אם נשבר או נקרע מחליפים לך בחדש.

לs2 זה כלל לא רלוונטי, יש לי את המגן כבר כמעט שנה וחוץ משריטות הוא כמו חדש. אך ידוע לי שכיסווי האוטר לiphone נשברים בקלות מדהימה.

השאלה היא עד כמה המכשיר "מתנפח"???

לגבי המחירים בארץ - כפי שצויין קודם בEBAY באמת ניתן להשיג במחצית המחיר

פורסם

על פי הנתונים הטכניים, מתווספים בערך 7 מ"מ לכל אחד מהמיימדים של הטלפון - רוחב, גובה ועובי.

אתה יכול להתרשם מכך בעצמך בסרטון הזה --

פורסם

כיסוי נהדר יש לי אותו בשחור, קניתי ב-EBAY.

הוא מתנפח, אבל לא בצורה שנראה מוגזמת, יש לי בבית עוד S3 עם הכיסוי שהוא בא איתו ההבדל לא נראה יותר מידי מורגש, כך גם ביד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצויין- שוכנעתי - תודה לכל העונים :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים