עבור לתוכן

האינטרנט לא עובד| בעיה בממשק/תוכנה של המחשב

Featured Replies

פורסם

היי חברים וחג שמח!

כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר:

בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי.

הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט.

פרטים על המחשב והמערכת:

המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות.

מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3

מעבד- dual core 2 duo T7500

לוח אם- MSI MEGABOOK PR600

זיכרון- 2X DDR 2 1GB

דיסק קשיח- 150GB

כרטיס רשת:

Intel® wireless Wifi link 4965AGN

Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC

עכשיו במחשב עצמו בשורת המשימות יש אייקון כזה של הממשק של המחשב שנקרא intel proset/wireless עכשיו הוא לא מזהה את התשדטרת WIFI גם כשהוא נמצא ממש ליד הנתב ויותר מזה הוא מזוהה ככבוי!(בסטטוס של האפלקציה שפותחים אותה רשום: "אלחוט כבוי") וכשאני מנסה להפעיל אותו אני ננתקל בהודעת שגיאה: "חיבור רשת intel proset/wireless עדיין מנוטרל. השתמש במתג החומרה שלך כדי להפעיל אותו". מישהו אמר לי שניתן להפעיל את זה באמצעות כפתור במחשב הנייד FN+ כפתור מסויים .

עשיתי את כל זה הממשק הצליח לעבוד סוף סוף אבל אז נתקלתי בבעיה אחרת הוא מוצא את הרשת, מזהה אותה אבל כשאני מנסה להתחבר אליה מתקבלת הודעה: "בעיה בהחלת פרופיל" :pissed: מישהו מכיר את התופעה או את הממשק הזה של INTEL שלא מפסיק לעשות לי בעיות ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים