עבור לתוכן

אינטרנט סלולרי הכי משתלם

Featured Replies

פורסם

גולן עובדים עם סלקום והוט עם פלפון.

כרגע שתי החברות בפועל מפעילות וירטואליות.

• תגובות 30
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אומר שבהוט אקבל את האיכות הגבוהה שיש לפלאפון?

פורסם

גולן עובדים עם סלקום והוט עם פלפון.

כרגע שתי החברות בפועל מפעילות וירטואליות.

שטויות. כל אחת מהם פרסה לא מעט אנטנות. יכול להיות שברוב המקרים זה יתחבר לרשתות הפיזיות של הותיקות מסיבות קליטה וכו' אבל וירטואליות הן לא

פורסם

מי מבין שתיהן תעניק לי איכות חיבור וקליטה טובים יותר?

פורסם

באזור שלי (קריות/חיפה) היתי אומר שגולן (מניסיון אישי). מצד שני, זה לא בדיוק שלהוט יש בעיות קליטה וכו'

פורסם

עדיף לשלם 100 ש"ח יותר מאשר לגלוש באורנג'......האינטרנט הכי איטי בארץ.

ראית את זה אצל עוד אנשים או שזו התרשמות אישית שלך בלבד?

אני דווקא ראיתי שהמהירות של אורנג' סבירה לשימושים של גלישה ו-youtube.

החיבור לא מתאים להורדות, אבל את זה אפשר להגיד כמעט על כל המפעילים.

פורסם

שטויות. כל אחת מהם פרסה לא מעט אנטנות. יכול להיות שברוב המקרים זה יתחבר לרשתות הפיזיות של הותיקות מסיבות קליטה וכו' אבל וירטואליות הן לא

נו, אז בפועל הן וירטואליות....

פורסם

אני מדבר הן מנסיון שלי והן מנסיון של אחרים.

הזמן תגובה באינטרנט של אורנג' הוא איטי בטייייייירוף.

עד שיעלה לך הפייסבוק (אפליקציה או אתר) או כל אתר אחר - תוכל בפלאפון ובגולן כבר לפתוח שני יוזרים.

שלא נדבר שבעבודה יש לנו פריסה של אורנג' בכל המבנה ממש עשו אצלנו פריסה בשווי של מאות אלפי דולרים - מה שאומר שיש לנו אתר שלהם בעבודה....ובכל זאת גם כשאין אף אחד בבניין - האינטרנט ממש זוחל.

פורסם

אני מדבר הן מנסיון שלי והן מנסיון של אחרים.

בקיצור אין לך הוכחה אחת, וזה מתאים למה שחשבתי שהאינטרנט של כל החברות זהה ותלוי בעיקר במיקום שלך בארץ.

להבא כשאתה אומר משהו כזה, תדאג לכתוב לפני שזו דעתך בלבד ולא עובדה או ניסיון של אדם בודד (או קומץ אנשים)

לפי מה שאתה אומר משתמע שעשית מדגם מייצג ובדקת לעומק את הדברים ולא עשית זאת. מה שאמרת נתפס במקרה הטוב כשטויות ובמקרה הרע כהוצאת דיבה.

פורסם

אני חייב לחזק את digitalseeker.

בתור לקוח לשעבר (פעמיים) של אורנג', ולקוח לשעבר של פלאפון, וכעת לקוח של הוט. אולי הקליטה היא באמת טובה (באורנג' כמובן. היה לי גם קליטה 20 מייל מהחוף), אבל זה בא על חשבון אינטרנט זוחל ואיכות הקו בכלל.

הייתי אצלם רק בגלל שבזמנו הם היו מאוד משתלמים. בסך הכל אני לא בן אדם שלא מדבר בטלפון (בממוצע עד שעה שיחה בחודש) אבל מנצל עד תום את חבילת הגלישה.

מבחינתי לחזור לאורנג' זה לחזור להשתמש באינטרנט של כל מכשיר דור 2.

פורסם

מר ACCESS DENIED היקר....בתור אחד שמתעסק שנים בנושא....כמו ששמת לב עובד בזק לשעבר אינטגרטור בעסקי.....עכשיו עובד כNETWORK ENGINEER בSOON-TO-BE-CISCO.....אני לא מאלה ש"מרגישים לאט" - אני מאלה שבדקו בעצמם ונתנו דעה קונקרטית.

בוא לביתי הקט....יש לי סים של אורנג' מהעבודה, סים של אורנג' שלי וסים של פלאפון.

נקרא גם לאחי יש לו סים של גולן ולאחותי יש של הוט.

מבטיח לך שלא תמצא מקום אחד שבו אורנג' יהיו מהירים יותר ואני מבטיח לך את זה.

ציינתי את העבודה שלי אגב כמקום שהוא CELL מלא בפני עצמו - משמע אין שם עומס כאשר אין עובדים - ובכל זאת גם כשהמקום ריק - זה ממש סבל !

ויש לי S3 עם חבילה של 7.2 מגהביט, ולפני כן גם בדקתי על IPHONE 4.

מי שרוצה "ליהנות" מהאינטרנט בסלולרי שייקח אורנג' ואני באופן אישי אעשה :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs:

ומי שרוצה להרגיש אינטרנט שמגיב הרבה יותר מהיר כדאי לו להקשיב לעצתי.

נ.ב.

לגבי הוצאת דיבה - אורנג', פרטנר , אתם מוזמנים לתבוע אותי - אני אשמח לבזבז כמה ימים לנסוע לכל מיני מקומות מרכזיים עם מצלמת וידאו ושני טלפונים להוכיח את טענתי ואז איך אומרים נחיה ונראה.

אה כן - זה לא יקרה.

פורסם

אני לא רואה איך משהו מהדברים שכתבת רלבנטיים לדיון או עונים למה שכתבתי לך.

לא ערכת מחקר או סקר מקיף במספר גדול של נקודות בארץ, שניתן להסיק לפיו מסקנות על מהירות אינטרנט של חברה זו או אחרת.

אני לא מזלזל ולא זלזלתי בניסיון שלך, אבל כן טענתי ואני עדיין טוען שאין לך מקום לצאת בהצהרות כל עוד אתה פרט בודד עם ניסיון מוגבל.

איך אתה יכול להבטיח משהו כמו שאתה כותב? האם אתה איש תשתית שעובד ב-2 החברות? כנראה שלא.

סיפורים כמו שאתה מעלה פה קיימים על כל חברה, זו לא סיבה ישירות להגיד שהם גרועים מהשאר.

פורסם

בתור מישהו שעבר בכל החברות בשנה וחצי האחרונות אני חייב להסכים, האינטרנט של אורנג' איטי בכל מקום (הייתי בכולם באותה עבודה/דירה/בית של ההורים ועוד המון מקומות "קבועים") ביחס לזה של פלאפון/הוט/גולן. סלקום באותה רמה של אורנג'.

פורסם

א.בדקתי בSITE שהוא DEDICATED למבנה שלנו - שזו בפני עצמה אמורה להיות :kopfpatsch:

ב.כן בדקתי במקומות מרכזיים בארץ בר"ג, ת"א, ראשון לציון, ב"ש, י-ם, חיפה.

ג.בתור אחד שהסביבה שלו והחברים שלו עוסקים כל היום רק בגאדג'טים וסלולרי - זה לא ששמעתי או שאלתי בנאדם או שניים.

ד.סתם לגימיק נציין שלא סתם פלאפון מפרסמים שהם הכי מהירים בלי להוציא פרסום שקר או לשון הרע על האחרות.

ה.אני מבין אותך שאתה סקפטי - אם אתה רוצה אני אתן לך סים לשבוע....יש לי אחד מיותר באמת תחזור אליי עם קופסת שוקולד בבקשה.

פורסם

ד.סתם לגימיק נציין שלא סתם פלאפון מפרסמים שהם הכי מהירים בלי להוציא פרסום שקר או לשון הרע על האחרות.

הנאיביות שלך קצת מפתיעה

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000792958

ה.אני מבין אותך שאתה סקפטי - אם אתה רוצה אני אתן לך סים לשבוע....יש לי אחד מיותר באמת תחזור אליי עם קופסת שוקולד בבקשה.

באופן כללי אני לא נוטה להסתמך על דעות של אנשים בודדים אם אין להם הוכחות מוצקות שנבדקו או מדגם סטטיסטי מייצג גדול מספיק (אזור ה-300+ נבדקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים