עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט עד 5000k

Featured Replies

פורסם

בעוד כחודש אני מתחיל מכינה להנדסה ובהמשך אני יתחיל ללמוד הנדסת תוכנה אז אני זקוק למחשב נייד שיהיה טוב גם לשנים הבאות הרכישה תעשה בארץ

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי hd בחיבור לטלוויזיה

* גודל המסך? 13.3

* משקל רצוי? עד 1.8 בגג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) hdmi

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי וסוג של

? (HDD,

, או שילוב - דורש mSata) עדיפות לכונן 500gb בערך פלוס ssd קטן של 24gb או 32gb

* כונן CD/DVD? צורב? לא

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אבל לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

המחשב גם אמור להתחבר למסך חיצוני שיש לי בבית כי הנייח שלי כבר מתחיל לקרטע הוא בן 5 שנים כבר

פורסם
  • מחבר

לא עדיף ללכת על UX32VD-R3001V של asus אם הוא נכנס במסגרת התקציב אני רואה שהוא מגיע עם כרטיס מסך איכותי יותר והרבה יותר קל מבחינת המשקל

פורסם

אם הבדל במשקל של 200 גרם, וכרטיס גרפי קצת יותר חזק שווים לך יוצר מ-SSD קצת יותר גדול וכ-1000 שח, אולי כן.

הכרטיס הגרפי שב-ux32 לא באמת מאפשר להריץ משחקים ברמה טובה. הוא יותר חזק מה-HD4000, אבל איפה שה-HD4000 לא יתפקד טוב ה-620 יתפקד ברמה בינונית מאוד.

נתתי לך את הנייד שעונה לדרישה שלך במחיר הנמוך ביותר, ושנכנס הכי טוב להגדרת best value for money.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הכרטיס מסך ב-dell יריץ סרטי 1080p נניח כמו שצריך ולא יקרטע משחקים אני גם ככה כבר לא משחק

ואולי אם יש אפשרות למצוא מחשב עם מעבד חזק יותר במקום מערכת הפעלה

פורסם

לסרטים ב-1080P לא צריך כרטיס מסך. אפילו המעבד מדגם 3317u הוא אוברקיל בשביל לנגן אותם - אז במילים פשוטות, כן , כרטיס מסך HD4000 מספיק.

מחשב חזק יותר לדוגמה - http://www.zolprice.co.il/product-1420-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_4NG.aspx

או אם יש לך אישיו עם המשקל - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mhshb-iid-dell-latitude-6330-3320m-free-dos-133-p-13749?language=he

אתה לא תנצל את המעבדים האלו. לדרישה שלך - "בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי HD בחיבור לטלוויזיה" ה-3317 מספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

המחשבים האלה הם ללא כונן ssd גם ככה.

אז נראה לי שאני ילך על ה-vostro 3360 וזהו אלא אם כן יש לך עוד הצעות כלשהם

פורסם

ואולי אם יש אפשרות למצוא מחשב עם מעבד חזק יותר במקום מערכת הפעלה

המחשבים האלה הם ללא כונן ssd גם ככה.

אז נראה לי שאני ילך על ה-vostro 3360 וזהו אלא אם כן יש לך עוד הצעות כלשהם

מה הקשר בין השאלה שלך, התשובה שלי, ומה שענית?

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהמחשבים האחרונים שהבאת זה היה לפי הבקשה שלי ואמרתי שאני רואה שיש בהם מעבדים יותר חזקים אבל המחשבים עצמם לא באים עם כונן ssd שזה אחד מהדרישות שלי בגלל זה רשמתי לסיכום שכנראה שאני ילך על ה-vostro 3360 מה פה לא היה ברור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים