עבור לתוכן

Drivers for Dell Laptops with Windows 8

Featured Replies

פורסם

חג שמח!

התחדשתי לפני כמה ימים בDell Vostro.

מכיוון שהוא הגיע ללא מערכת הפעלה, וההקצאה היחידה של רשיון חלונות שנשארה לי להוריד מהאוניברסיטה היא חלונות 8, התקנתי חלונות 8 ::)

אני יודע שההשקה הרשמית היא עוד שבועיים, אבל מסתבר שלאוניברסיטאות נותנים להוריד את הגרסה הסופית, כולל מספר סריאלי תקף.

הבעיה היחידה היא שבאתר הבית של Dell יש Drivers רק לחלונות 7.

רציתי לשאול אם מישהו הצליח למצוא שם באתר drivers יותר עדכניים ולהתקין אותם אצלו?

התקנתי את אלה של win7,64b אבל הם קצת מקרטעים בקטע של רשת אלחוטית, ובתמיכת העכבר.

אשמח לשמוע מאנשים שעובדים כבר בחלונות 8 עם מחשבי DELL.

תודה.

פורסם

אני התקנתי השבוע Windows 8 על לפטופ של Dell (דגם Studio 1535).

ספציפית אצלי, הדרייברים האחרונים באתר של Dell הם ל-Vista (הלפטופ די ישן, קניתי אותו לפני 4 שנים), אבל השתמשתי בהם גם ב-7 וגם עכשיו ב-8 והם עובדים בסדר גמור.

פורסם

אני מאמין שתצטרך לחכות להשקה הרשמית, אני בספק אם תמצא דרייברים ל-WIN8 לפני כן, וגם אם כן - רק בגרסת בטא.

אגב ההשקה הרשמית היא רק עוד כחודש, ב-26.10.

פורסם
  • מחבר

מאוד מוזר, גרסת ה- Release Preview נמצאת כבר די הרבה זמן ברשת, לא מבין למה החברה בדל עדיין רדומים.

פורסם

הדרייברים של windows 7 מתאימים ל-windows 8 ועובדים מצויין (אני עם windows 8 כבר שבועיים בלי בעיות)

פורסם
  • מחבר

אצלי המצב לא כך,

סאונד בדיליי , רשת אלחוטית מתנתקת , עכבר מקרטע (היה יותר טוב לפני התקנת הדריוורים).

פורסם

תבדוק את הדרייברים שה-windows מציע לך.

פורסם

זו גם ההמלצה שלי. אני לא נגעתי בשום דרייבר ש-Windows 8 מצא לבד, הם כולם עובדים טוב.

הדרייבר היחיד שהתקנתי ידנית הוא דרייבר שהיה חסר לקורא הכרטיסים המובנה. כאמור, זה דרייבר ששוחרר ל-Vista ועבד לי מצויין גם ב-7 וגם עכשיו ב-8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים