פורסם 2002 במרץ 2023 שנים לא יודע אף פעם לא השארתי את שלי פתוח.פשוט תתקין כמה מאווררים בצד של המארז עם סינון וזה יהיה הכי טוב.וכן יכנס הרבה אבק למארז, וזה מזיק.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אולי במקום לתקן לו את שגיעוט הכתיב היית עונה לו!ועכשיו לעיקר:בעיקרון האבק לא מפריע לחומרה והאבק זאת לא ההתלבטות כאן, כיוון שהוא מילא נכנס (בכמות קטנה יותר אבל עדיין), השאלה זה האם תוכל לסבול את הרעש! :AR15:אגב היה פה כבר ת'רד על נושא דומה, נסה לחפש!
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים עניתי לו......והאבק יכול להזיק, בגלל שהוא יכול להתמקם על המאוור של המעבד למשל וזה ישפיע על זרימת האוויר למאוורר, וזה גם יפריע לו להסתובב.נ.בגם לך יש שגיאות... או שזה בצחוק.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אני מאמין שהשיפור לא יהיה משמעותי, אבל מה הבעיה לסדר את החוטים להתקין מאווררים וזהו?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים זה היה בצחוק! כאילו דאאאאאא! הוא שאל לגבי חומרה, אניחושב שהעניין עם המאוררים די ברור! (לא?) ועין לי שגיעוט קטיו! אהה וכן פתיחת המארז יכולה להוריד את הטמפ' אבל זה הכל יחסי! (מיקום המארז,טמפ' חדר וכו'....) היה כאן ת'רד שלם על הנושא כדאי שתחפש! יכול לעזור!
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים זה היה בצחוק! כאילו דאאאאאא! הוא שאל לגבי חומרה, אניחושב שהעניין עם המאוררים די ברור! (לא?) ועין לי שגיעוט קטיו! אהה וכן פתיחת המארז יכולה להוריד את הטמפ' אבל זה הכל יחסי! (מיקום המארז,טמפ' חדר וכו'....) היה כאן ת'רד שלם על הנושא כדאי שתחפש! יכול לעזור!
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים my open 2 yeaes now and my tmp 36 (atlonxp 1800and my fan is the orginal 1היה לך את זה במשך שנתיים ... ??? ;D ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.