פורסם 2004 בינואר 1721 שנים עד היום בדקתי יציבות עם לופ ב 3DMARK של 3 שעות ואפילו יותררציתי לדעת איך אפשר לבדוק יציבות באופן יותר רצינילופ של 3DMARK שדרך אגב בגירסא 2001SE ליותר שעותאו שגם זה לא מספיק?!אם כן, תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק + האופן שמפעילים את התוכנה (אם אפשר מפורט כמה שיותר..)תודה! =]
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים מחבר מעבדלא הצלחתי להפעיל את הPRIME95כנראה שאני ישתמש בתוכנה השניה שהוא אמר..
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים יש גם עוד תכנה ממש טובה קוראים לה cpu burn-in תעש חיפוש בגוגל אתה תמצא אותהישר היא מצויינת !
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים מחבר השם של התוכנה קצת מפחיד אותיאבל חפיף... אם ישרף לי המעבד אני יגיד במעבדה"בנצי מהפורום של HWZONE אמר לי להפעיל את התוכנה הזאת..."הם ישמעו בנצי, בלי לבדוק בכלל יביאו לי מעבד חדש..
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים נכון. לא הבנתי כל כך את הגרף אשמח אם תסביר לי... וואטוס בבקשה תאשים אותי גם ככה לא ממש מחבבים אותי ב-pch (שאל את אליאור.. )
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים מחבר אני לא לקוח של PCH וגם לא יהיה.... אבל חפיף =]הכל בהומור....הגרף מראה את המאמץ של המעבד עם כל תוכנה ותוכנה..אתה רואה בצד מה כל צבע אומרהאדום הזוהר לא מיצג תוכנה אלא את המדד עם המספרים שרואים בצד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.