פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים הנה הדגם של הלוח כולל העידכוני ביוס:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3285#biosהאם כדי לעדכן? מה התכונות החדשות של עידכון ביוס לגירסה מתקדמת יותר?כרגע הלוח הוא ברירת מחדל מעולם לא היתקנתי עידכון ביוס ללוח.
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים אם אינך חווה בעיות או מתכוון להתקין מעבד חדש, שאינו נתמך בגירסה הנוכחית, חבל להתעסק עם זה.
פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים שלום יש לי סתם שאלה...יש לי לוח EP45-UD3Phttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3137&dl=1#biosהורדתי את התוכנה BIOS@ כדי לעדכן את הביוסבתוכנה סתם לחצתי על עדכון מהשרתים של גיגבייט והוא מצא לי עדכון FE ומשום מה העדכון הזה לא מופיע באתר של גיגבייט שהבאתי למעלה(שם העדכון האחרון הוא FD)האם כדאי להתקין את העדכון מהשרתים שלהם או לא להסתכן ולהתקין את FD??
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר כן אני יותר שאלתי מה עושה כל עידכון "אם כדי להתקין" כי לא מצאתי הסבר על כל עדכון ביוס,הבנתי פחות או יותר שיהיה אפשרות לתאימות/התאמה ושיפור למעבד כמו גם שיפור התאמה לזיכרוןאין לי יותר מדי מה להיתעסק עם זה כי המחשב עובד יופי,רק חבל שאין הסבר יותר רציני מה כל עידכון ביוס עושה, נראה לי שאני ישאר עם ההגדרות הקיימות.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים בדרך כלל מעדכנים ביוס לתמיכה במעבדים חדישים יותריש גם עדכונים שבאים לתקן כל מיני באגים שהיו בגירסה מסויימת ויש איזה בעיה מסויימתאצלי אני יכול להגיד שיש לי לוח של אסרוק P67ויצא עדכון לתמיכה במעבדי הivy bridgeאז עדכנתי בשביל עם פעם אני ירצה לשדרג אז שיהיה כמובן צריך להיות מודעים לסכנות שאפשר להשבית לוח עם לא עושים את העדכון בזהירות
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים מחבר מזאת אומרת בזהירות הרי אתה מוריד קובץ EXE כלומר קובץ התקנה,מה שנישאר לך זה להפעיל אותו ולחכות שהעידכון יכנס לתוקף או שאני טועה?
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים יש כמה דרכים לעדכן תלוי בסוג הלוח: אפשר דרך המערכת הפעלה כמו שאמרתה,יש את האופציה המסורתית דרך תוכנה בדוס לטעון את הרום של הביוס ולצרוב אותו,ויש גם שיטה שאתה שם את הרום בDOK אז שאתה ניכנס לביוס צריכה להיות אופציה של עדכון דרך כונן פלאשיש סיכון מסויים אבל אם אתה יודע מה אתה עושה אז לרוב זה יעבור חלק אני עשיתי עדכון לכמה לוחות ורק בלוח הראשון שאני עדכנתי דפקתי אותו
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים מחבר אני לא מבין איך אפשר לעדכן דרך הביוס אם זה קובץ התקנה? ואיך הכי בטוח לעדכן?מין הסתם לא איך שעידקנתה בפעם הראשונה, אבל בטח צברתה נסיון בזה כי זה לא הלוח הראשון שאתה מעדכן.
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים הדרך הבטוחה ביותר לעדכן היא עם קובץ על ה Dok שמחובר בחיבור אחורי ללוח.רק שים לב שאתה מוריד את הקובץ שמתאים לגירסת החומרה של הלוח.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר תודה על ההסבר נכון כרגע אין לי כוונה לעדכן מפני שאין לי שום בעיה אבל המידע די שימושי למקרה ש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.