פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive )ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ?רצוי באזור המרכז ת"א רמת גןתודה לעוניםgov
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים אתה יכול להביא את המפרט המלא שלך? תוכל לבדוק את המפרט על ידי התוכנה CPU-Z.
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מחבר תודה על הענות המהירה מצ"ב scrnshot של CPU-z . https://dl.dropbox.com/u/4331049/hardware.jpg לא ניסית כרטיס מסך אחר. gov
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מחבר אתה לא ה-I שמציע שאולי הבעיה בספק.https://dl.dropbox.com/u/4331049/2012-09-15%2012.44.45.jpg*. את הספק קניתי ביד שניה ממישהו מהאתר הזה. אז למרות הנתונים שלו הוא עדיין חשוד לדעתי. *. הרצתי FURMARK לא מזמן וממש הקשתי על כרטיס המסך, ובכל זאת הוא עבד יופי..gov
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים לפני כמה זמן הרכבת את הספק הנוכחי?אין אפשרות לנסות עם אחד אחר (הקודם)?אגב הדגם הוא :COOLER MASTER eXtreme Power RP-650-PCAR 650Wבאופן כללי ספק זה לא הרכיב שכדאי לקנות ביד 2.אלא אם עומדים לרשותך האמצעים וידע לבדוק אותו בעת הקנייה (שזה די נדיר).אני גם לא חושב שאתה זקוק לספק של 650W.
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מחבר כשקניתי את המחשב קניתי ספק ביד 2 (בדיעבד זו הייתה טעות ) כפי שאתה מבין אין לי ספק חלופי לנסות איתו.. אין לי חומרה בכלל זאת הסיבה שאני מחפש מעבדה או מישהו שמסוגל לבצע איכון ותיקון תקלות .."אני גם לא חושב שאתה זקוק לספק של 650W.מה זאת אומרת ? זה חלש מידי ?
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים גם להם יש.לא יודע אם הם עושים תיקונים מעבר לאחריות.תבדוק באתר שלהם במחירון .
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים יש איזה מעבדת תיקון בעזריאלי. מבצעים בדיקות ותיקונים חינם (כל עוד לא תצתרך חלקים חדשים). הבעיה היא המחירים הגבוהים לחלקי מחשב, ורוב הבודקים הם אנשים שעושים סטאז' (כמובן שהם עוברים פיקוח). אני לא זוכר את שם המקום, אבל נראה לי שהוא שווה בדיקה.
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר אני חושב שאלך לKSP בכל זאת.. sashaefi , תודה רבה על העזרה חג שמח ושנה טובה. gov
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.