עבור לתוכן

מפרט מחשב בתקציב עד 6אלף שקל לגיימינג ומסך בתקציב עד 2000שקל של 240/120HZ

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף שקל למחשב ועוד מסך בתקציב עד 2000 שקל, אני רוצה מסך 240Hz ואם אין אפשרות אז לפחות 120Hz עם כמה שפחות Inch ו2ms ו 3D וLCD ו LED עם יציאת HDMI מסך שיריץ לי את הרזולוציות הכי גבוהות שאפשריות כיום.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנסות לחסוך, אבל אם אפשר וזה שווה את החיסכון אז סבבה, למרות שאני לא אקבל החזר מה6 אלף שקל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות גג מאות בודדות רק אם מאוד שווה את זה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ מישחקים מאוד כבדים על הרזולוציות הכי גבוהות בלי שהתאמץ לכמה השנים הקרובות בקיצור לגיימינג ותכני HD כלומר סרטים HD כ"ו.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 batelfid 3 וכל מישחק בעתיד שיהיה לו גרפיקות ברמות לא נורמליות!

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציות הכי גבוהות שאפשר לשים כיום. עם 240hz ואם לא אז 120Hz.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר!

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, יש לי כבר ציוד הקפי חזק ביותר :)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אני לא יודע כל כך איך זה הולך אבל אני רוצה שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר אבל שלא יפגע בתפקוד שלו או בקירור שלו..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בהתחלה אני לא יעשה OC אבל אולי בעתיד שאני אקנה כרטיס מסך חדש אז בשביל שלא יהיה מצב של צוואר בקבוק אני יעשה את ה OC שאני אצטרך.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WIN 7 ULTIMTED 64 BIT עם אפשרות לשידרוג ל WIN 8 של 64 BIT שמעתי שיש דבר כזה ב MICROSOFT

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איפה שהכי זול אני רוצה לקנות בגלל שככה המחשב יוכל להיות יותר מושקע.. אני גר בזכרון יעקב אבל אני יכול לקנות מכל הסביבה כלומר חיפה חדרה וכ"ו.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). עוד פעם אני אגיד אני מעדיף שהמסך יהיה 240Hz שמעתי שיש מסך כזה היום, ואם זה בעייתי בגלל סיבות כאילו או אחרות אני אקח 120HZ לא פחות מזה וכמובן יציאת HDMI.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, יש מצב לשידרוג של המחשב בעתיד הרחוק מאוד בגלל זה אני לוקח אפשרות ל OC...

:)

תודה רבה לעוזרים, חבר אמר לי שכדאי לי להקשיב רק למומחים למפרט טכני או למנהלים אז עדיף שאתם תגיבו חברה! אני ממש צריך את עזרכתם!!! אוהב אותכם!

פורסם

לפני שנתחיל, כמה היערות:

1. FULL HD זה ממש לא הרזולוצייה הכי גבוהה.

2. אין מילה כזאת "חסיכה".

3. שום מחשב שתקנה היום לא מבטיח לך שמשחקים ירוצו למשך שנים. בשביל לעמוד בדרישה כזאת צריך לשדרג מדי פעם ולכן כדאי לשמור חלק מהתקציב בצד.

4. CS אינו משחק שדורש שום דבר היום...

5. אין מסכי מחשב עם קצב ריענון 240HZ וגם 120HZ יש בודדים. למה זה חשוב לך בכלל? זה שימושי רק בשביל תכני תלת מימד.

6. למה אתה צריך דווקא את גרסת האולטימייט של ווינדווס?

פורסם
  • מחבר

לפני שנתחיל, כמה היערות:

1. FULL HD זה ממש לא הרזולוצייה הכי גבוהה.

2. אין מילה כזאת "חסיכה".

3. שום מחשב שתקנה היום לא מבטיח לך שמשחקים ירוצו למשך שנים. בשביל לעמוד בדרישה כזאת צריך לשדרג מדי פעם ולכן כדאי לשמור חלק מהתקציב בצד.

4. CS אינו משחק שדורש שום דבר היום...

5. אין מסכי מחשב עם קצב ריענון 240HZ וגם 120HZ יש בודדים. למה זה חשוב לך בכלל? זה שימושי רק בשביל תכני תלת מימד.

6. למה אתה צריך דווקא את גרסת האולטימייט של ווינדווס?

1. אני אוהב שאתה ממספר את השאלות שלך.

2. אני מודה לך שאתה עונה לי באמצע הלילה.

3. לגבי 1. וואלה לא ידעתי אני רוצה אבל את הרזולוציות הכי גבוהות כי נמאס לי שאני 6 שנים עם גרוטה בבית!!!

4. לגבי 2. לא קשור יש לי תיקון משגיאות כתיב אל תתייחס פשוט..

5. לגבי 3. אני רוצה לשים כרגע את כל ה6 אלף כי עכשיו אני יכול להשקיע אותם ועוד שנה שנתיים גם אם אני ישמור "בצד" הם לא יהיו שם..

6. לגבי 4. בסדר נתתי שם אבל עוד שתי דוגמאות של מישחקים חזקים..

5. לגבי 5. היום מצאתי כתבה על מסך 240Hz כך לינק : http://www.e-news.co.il/content/107/2739/ ואני שחקן CS וב CS מאוד חשוב על כמה Hz אתה משחק.. עזוב אל תשאל למה..

7. לגבי 6. אז איזה גירסה אתה ממליץ אחי? אתה המבין..

8. היום בן דוד שלי אמר לי שכדי לי לקנות CORE I7 ולא CORE I5 כי המהירות עיבוד שלו משמעותית יותר מהירה מה אתה חושב על זה? ..

9. אם יש לך סטים תוסיף אותי Itayt12

פורסם

ראשית, אינך צריך לשלוח לי ה"פ בשביל שאני אענה לך.

נחזור למספור כדי שיהיה קל לעקוב :)

1. איזו גרוטאה יש לך עכשיו?

3. איך שאתה רוצה...

5. אתה מבין שזה רק שלב אחד בפיתוח ועד שדברים כאלה יוטמעו בשוק יקח המון זמן. בכל מקרה אתה מבין שזה שימושי בעיקר לתלת מימד.

6. ה-home premium אמור לספק אותך.

-בן דוד שלך כנראה לא מבין כזה גדול. I7 זו סדרת מעבדים בדיוק כמו I5 רק עם טכנולוגיית HT מה שלא נותן כלום במשחקים למשל.

פורסם
  • מחבר

ראשית, אינך צריך לשלוח לי ה"פ בשביל שאני אענה לך.

נחזור למספור כדי שיהיה קל לעקוב :)

1. איזו גרוטאה יש לך עכשיו?

3. איך שאתה רוצה...

5. אתה מבין שזה רק שלב אחד בפיתוח ועד שדברים כאלה יוטמעו בשוק יקח המון זמן. בכל מקרה אתה מבין שזה שימושי בעיקר לתלת מימד.

6. ה-home premium אמור לספק אותך.

-בן דוד שלך כנראה לא מבין כזה גדול. I7 זו סדרת מעבדים בדיוק כמו I5 רק עם טכנולוגיית HT מה שלא נותן כלום במשחקים למשל.

1. יש לי DUAL CORE נראה לי....

5. אז אין עוד כאילו בשוק אחי?

6. ה PRO לא עדיף?

בן דוד שלי באמת לא מבין כזה גדול פשוט הוא יודע אנגלית ברמה גבוה והוא קרה לי מאתר הראשון שהוא מצא ב GOOGLE והיה רשום שם בפרוש ש CORE I7 מעבד יותר מהיר וזה מעבד שעדיף למי שטוען שהמחשב שלו איטי מדי D:

ובוא נפסיק לדבר ככה ובמקום זה תשתמש בבקשה בידע הענק אחי ותבנה לי מפרט?

פורסם

זה המחשב:

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪928

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪392

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪775

זיכרון:

Kingston 4GB 1600

כמות: 2 - מחיר: ₪118

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪453

קשיח למחשב שולחני:

Crucial 128G SSD Marvell M4

כמות: 1 - מחיר: ₪540

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1670

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪369

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5591

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5480 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/wnxgr815

לגבי ה-windows קרא כאן:

http://www.windowsupgradeoffer.com/he-IL

ולגבי המסך - בחירה שלך. אני הייתי ממליץ על ה-u2312hm של דל אבל הוא לא 120hz, לא יודע למה זה חשוב לך/

אם אתה מתעקש על 120HZ ותלת מימד, יש לך את הסמסונג הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796390

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים