עבור לתוכן

Klipsch Pro Media 2.1 לא עובד

Featured Replies

פורסם

אז ככה הזמנתי את הרמקולים מ-EBAY והם הגיעו שהייתי בחו"ל , הרמקולים עצמם הם 120W ואבא שלי חיבר אותם לשקע של 220W !

הם כמובן לא עבדו , קניתי שנאי מ220 ל120 והם עדיין לא עובדים ! יש מצב שהם נשרפו לי ?

יש אפשרות לתקן אותם ? או לעשות איזה קסם שהם יעבדו ?

כל תשובה תתקבל בברכה !! חבל לזרוק את כל הכסף הזה לפח =\

תודה רבה לכם !

פורסם

חיבור רכיב של 110 ל 220 בדרך כלל מחסל אותו.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות לקחת אותו לאיזה מקום לבדיקה ?

אולי אפשר בכל זאת לעשות משהו =\

פורסם

להזמין סט חדש.

פורסם

סביר להניח שאפשר לתקן אותם, השאלה היא האם כדאי מבחינת עלות.

אם אתה רוצה לתקן אותם לבד כפרוייקט, זה כבר משהו אחר.

פורסם

הסכימות של המעגלים ניתנות להשגה כאן:

http://www.thompdale.com/bash_amplifier/2-1/2-1_bash_amp.htm

המעגל לא כל כך טריוויאלי בחלקו (לדוגמא מגבר Class D עבור הסאב), אבל הוא בהחלט ניתן לבדיקה בכדי לנסות ולמצוא דברים שהם בטוח מקולקלים. כמובן שהמקום הראשון להתחיל בו הוא הספק, בתקווה שהוא הדבר היחיד שמת מזה (לא בטוח).

אגב, נראה לי שיש שם טעות בסכימה האחרונה של הספק. אם אני מבין נכון את המעגל, אז נגד R104 בחלק הימני למטה צריך להיות מחובר לקו שמעליו (הבסיס של Q102) , והקולקטור של Q103 צריך להיות מחובר לקו שמעליו (קולקטור של Q102) בכדי להגן מפני DC ביציאה של הסאב.

דבר נוסף, אני לא בטוח שיהיה חכם להפעיל אותם בהספק גבוה במשך הרבה זמן. נראה כאילו הם חסכו מאוד ברכיבים, יש שם קבלים שעובדים ב-100% מהמתח הרשום עליהם, ממש לא דבר בטוח. כשמשלבים את זה עם העובדה שאתה משתמש בשנאי שמוריד את המתח ל-115V אבל משאיר אותו ב-50Hz בעוד השנאי ששם מיועד לעבוד ב-60Hz, אתה גם גורם לחימום מוגבר של השנאי. לכן אני חושב שכדאי לא לדחוף את המערכת לקצה גבוה היכולת שלה לפרקי זמן ארוכים.

פורסם

אם הספק הוא ממותג אז אפשר אולי להמיר ל 220V (אחרי תיקון כמובן). כך עשיתי לנגן BluRay.

פורסם

תסתכל בפוסט הקודם, צירפתי סכימה של המעגל, זה ספק לינארי.

פורסם

פרוזק, יש חדש? הצלחת לסדר את הרמקולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים