פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים מדובר על לוח GIGABYTE Z77X-D3H. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה. לא מצאתי פיתרון ברשת.. אשמח אם תוכלו לעזור.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר תודה על התגובה.כן, HD7770 אבל התקנתי את הCATALYST שלו לאחר ההתקנה של הדרייברים של הלוח.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים יפה אז עכשיו אנחנו מבינים (בסבירות יותר גבוהה) - כי המדובר בדרייבר הקול של הכרטיס מסך - אני לא סתם מחדד כי גם אני שברתי את הראש עם כרטיס של AMD...מה שפתר אצלי את העניין היה התקנת דרייבר של RELATEK - תנסה לחפש בפורומים השונים בדיוק איזה דרייבר זה.בהצלחה,גבריאל
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר אז זהו, שום דבר לא פתר את זה.- הווינדוס לא מוצא את הדרייבר באופן אוטומטי- גם שימוש בWINDOWS UPDATE לא עובד.- הורדתי דרייבר עדכני של הכרטיס קול והוא גם לא פתר לי את התופעה.על איזה דרייבר של REALTEK מדובר? הכרטיס קול שיש לי בלוח של VIA.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים לא מדובר על כרטיס על הלקוח אלא ברכיב על הכרטיס מסך - אני אחפש את המידע שהיה רלוונטי עבור הכרטיס שלי ואשלח לך (יש לי כרטיס של SAPPHIRE)
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים מחבר אוקיי, שוב תודות לכולם.הורדתי והתקנתי והבעיה נשארה.אני צריך לתת לו איזשהו INF ידני אולי?
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים מחבר תודה לכולם!נפתרה הבעיה,מסתבר שזה היה באמת הדרייבר סאונד של הליבה הגראפית של המעבד HD4000.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.