עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב מוזיקה-סרטים

Featured Replies

פורסם

היי חברים, נתחיל מזה שכמו הכינוי שלי אני לא מבין כלום במחשבים.

אבל אחרי שנמאס לי מהמחשב מהבר מצווה ולכבוד שחרורי מהצבא אני רוצה להתפנק במחשב חדש כולל הכל (גם רמקולים, מקלדת וכל זה).

אז ככה, השימושים העיקריים שלי במחשב הם האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט, פה ושם תוכנות כמו פוטושופ, ומשחקים בסיסיים מאוד (כמו פיפא, מנג'ר וכו'). חשוב לי לציין שוב שאני לא מבין יותר מדי ולכן אני סומך ב-100% עליכם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, אני לא לחוץ אבל רק אשמח אם תציינו לי מה אני מרוויח בחריגה.

2. מה שימושי המחשב? מוזיקה, סרטים, תוכנות ומשחקים בסיסיים (פיפא, מנג'ר), לגבי הגדרות גרפיות, לא צריך משהו משוגע אבל בואו נגיד שאני אשתמש במחשב הזה לכמה שנים הקרובות אז צריך משהו שיוכל להפעיל את המשחקים האלה גם בשנים הבאות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי הכל - מקלדת, עכבר, מסך טוב לסרטים, רמקולים (מאוד חשוב, מעדיף 2 רמקולים ולא 5.1.. אני אולד סקול. משהו שיישמע באמת טוב, זה אחד הדברים החשובים לי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא מצליח לחשוב על אחד.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שיהיה שקט מספיק בשביל לראות איתו סרט.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, לגבי מערכת הפעלה, אני לא ממש סגור על זה, מה אתם ממליצים?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר במרכז...

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שוב, הסאונד הכי חשוב לי אז מניח שכרטיס קול ורמקולים הכי חשובים.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חושב, אבל כדאי להשאיר את האופציה.

תודה רבה ומעריך את העזרה!!!

פורסם

זה הרבה יותר מהתקציב שלך אבל רמקולים איכותיים מעץ מלא..

כרטיס מסך ברמה בינונית אך טוב לHD ומשחקים ברמה לא גבוה..

מסך FULLHD של חברת LG

בסופו של דבר אנחנו פה רוצים להשקיעה לזמן רב.

Processor Intel Core i3 2120 LGA1155 Tray

Cooler CPU Zalman 7000V Al System Integration Edition - בקניית מחשב חדש בלבד

Motherboard MSI H61M-E22 LGA 1155

HDD Toshiba 3.5" 500GB SATA3 Cache 32MB DT01ACA050

DVD-RW LG GH22NS70 x22

Case Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX

PSU Seasonic 430Watt S12II-430b Bronze BULK

SAPPHIRE HD 7750 1GB GDDR5 Overclock

Microlab FC-730 5.1 WOODEN

זיכרון Corsair DDR3 4Gb 1333Mhz 9-9-9-24

LG E2251S-BN LED

Logitech Wireless Desktop MK320

3880 ש"ח

פורסם
  • מחבר

היי תודה רבה..

אשמח לעוד תגובות והצעות!! בבקשה חברים זה קצת דחוף לי

פורסם
  • מחבר

הקפצה! בבקשה! אדם מיואש המחכה לעזרה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה!!! מה זה הפורום הזה אם אף אחד לא עוזר

פורסם
  • מחבר

כושילירבק ערס תענו כבר כוסאחותו מה זה איזה מן פורום זה? אני רוצה עכשיו שהמנהל יבוא ויסביר לי מה זה החרא הזה שהוא מנהל.

אדם לאדם זאב בפורום הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים