פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים * מטרות המחשב? : MATLAB, הרצת סימולציות, תכנות, שימוש לסטודנט באוניברסיטה.* גודל המסך? 13.3* משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.5 ק"ג* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות 5 שעות* בלוטות? כן* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כןאחריות 3 שניםחובה: I5 מסך מט.תקציב עד 4500 ראיתי את asus zenbook ux31a שאני יכול להשיג במחיר 4300.האם מחשב זה יעבוד ללא בעיות עבור השימושים שלי? או שלא? הכי חשוב לי שהמחשב לא יקרטע וגם אם אני אריץ סימלציות בינוניות + הוא לא יתקשה לעבוד.
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים שמע זאת שאלה שקשה לי לענות עליה.באופן כללי אולטרהבוק לא בא עם מעבד מפוצץ אלא מעבד ברמה של לפני שלוש שנים - שנתייםהמעבד יהיה מצויין לישומים בסיסיים אבל אין ספק שלדברים טובעניים מחשבים אחרים יעשו את העבודה בצורה טובה יותר.השאלה היא מה יותר חשוב לך, מחשב קליל או סוס עבודה?אם אתה יכול לחיות עם (זורק מספר בלי ביסוס) ביצועים מופחתים של 30% בסימולציות אז תקנה את המחשב בכיףאם 90% מהזמן אתה עושה סימולציות במחשב, אולי עדיף לשקול מחשב אחרבכל מקרה תנסה לברר איך המעבדים הנוכחיים של אינטל מתמודדים עם המשימות שאתה הולך לעשות כדי לקבל מושג כללי מול מה אתה עומד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.