עבור לתוכן

מחפש המלצה לאוזניות In-ear

Featured Replies

פורסם

אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות!

בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם

אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב

אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן)

לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה

אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא)

אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל זול ובשירות אדיב באזור המרכז (ראשון,חולון, ת"א, בסדר הזה)

ראיתי בנושא פה של המלצות שאתם ממליצים על Shure SE102, המחיר נוח לי והם נמכרות בKSP שזה גם נוח לי! איך הן? שוות?

תודה מראש!!!

*בגלל שאני אשתמש בהם עם האייפון חשוב לי שהפלאג יהיה בנוי בצורה שתיכנס כמו שצריך גם עם מגן, יש הרבה אוזניות, בעיקר הזולות, שלא נכנסות כל כך טוב...

פורסם

לגבי הפלאג אתה רק צריך לוודא שהוא ישר ולא 90 מעלות וזה אמור להיות בסדר (או שהחברה החליטה לעשות עיצוב טיפשי מאוד)

ורק משהו שמעניין אותי- איך אתה שם מוזיקה lossless באייפון? עד כמה שאני יודע הוא לא תומך בFLAC

לא משנה, גיליתי את הALAC

פורסם
  • מחבר

לגבי הפלאג אתה רק צריך לוודא שהוא ישר ולא 90 מעלות וזה אמור להיות בסדר (או שהחברה החליטה לעשות עיצוב טיפשי מאוד)

ורק משהו שמעניין אותי- איך אתה שם מוזיקה lossless באייפון? עד כמה שאני יודע הוא לא תומך בFLAC

לא משנה, גיליתי את הALAC

לגבי הפלאג, יש גם ישרים שלא נכנסים! בגלל שההתחלה שלהם עבה מידי הם נעצרים במגן לפני שהם נכנסים עד הסוף... אבל לדעתי באוזניות של 300 שקל יהיה נדיר למצוא בעיה כזו

ולגבי ההמשך:

כן, או שאני מעביר לm4a שזה נורא פשוט ולוקח שניה (לא זוכר עם איזה תוכנה לא עשיתי את זה הרבה זמן)

או שמה שאני עושה לרוב, כשאני מכניס את הדיסק למחשב (כן, אני קונה דיסקים!) אז האייטיונס לבד(כאילו, ככה אמרתי לו) מכניס לי את זה בm4a (aplle lossless encoder)

ולנושא - נראלי שאני פשוט אקפוץ מחר לסניף הKSP הקרוב לביתי ואקווה שיהיה שם מוכר אודיופיל שיוכל לעזור לי. נראלי שיש להם גם מגוון מכובד וגם מחירים זולים להציע

פורסם

בתור אחד שהיו לו את האזניות הנ"ל - לדעתי ניתן להשיג טובות יותר במחירם. הן גם מאוד מבודדות מהסביבה. לא שזה חסרון, לדעתי אין טעם באזניות יקרות אם הן לא מבודדות.

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי בKSP את הShure SE102 וואלה אני לא כזה מתלהב, אפילו קצת מאוכזב!

אין בסים משו והטרבלים צורחים מידי. מה שכן הן מאוד נוחות! לא זזות מהאוזן!

טוב אולי זה בגלל שאני רגיל לסנהייזר שיש לי בבית, זה לא אותו רמה

פורסם

דווקא הטרבלים שם לא משהו והבאסים מורגשים מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים