פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים עזוב ישרה קו. ios6 זה פשוט בושה,אין שם שום חידוש משמעותי.בתור אחד בעל אייפון,אני מאוכזב.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים מחבר קצת מאכזב שהם לא נפטרו מהשוליים העבים של הספיקר והכפתור - עכשיו האייפון נראה כמו נקניק. רציתי שהם ימצאו פתרון יצירתי למיקום שלהם ויגדילו את המסך בלי לשנות את גודל האייפון! כנראה שציפיתי ליותר מדי, אפילו בשביל אפל.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים עכשיו הם מקשקשים על iOS. לסיכום: מעבד יותר חזק - צפוימצלמה משופרת - צפוימסך גדול יותר - צפויחיבור חדש - הודלףLumia 920 הציגה הרבה יותר שיפורים מאייפון 5. אפל הפסיקו להתאמץ. אין להם סיבה. העדר יסתער על החנויות ויקנה את אותו המוצר פעם נוספת באריזה קצת שונה.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים המכשיר עשוי כולו זכוכית. חלום שלי להסתובב עם מכשיר בשווי 800$ שיתנפץ לרסיסים בנפילה הראשונה.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים דווקא עכשיו הוא הרבה פחות שביר הרבה פחות זכוית לטובת אלומיניום וווווווווווווווווווואוווווווווווווווו רק זה שווה את ההשקעה של 600 דולר! אלומיניום אתה אומר? ומה עוד יש שם? קריפטוניט? אייפון מהחלל.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים אני הבנתי שיש הרבה יותר זכוכית. בדרך הזאת הם הורידו את המשקל. הפוך, הם הורידו את הזכוכית מאחורה והחליפו באלומיניום
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים הפוך, הם הורידו את הזכוכית מאחורה והחליפו באלומיניוםבמצגת כתוב שאייפון 5 עשוי כולו זכוכית ואלומיניום. לא כתוב שהחליפו את הפאנל האחורי באלומיניום. אני משער שרק המסגרת עשויה אלומיניום. אפל תמיד העמידות עיצוב בראש סדר העדיפויות.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים "The ocean looks bluer in the iPhone 5. Kids look happier and the world is a more beautiful place." אפל עם השטויות שלה, להוציא את האייפון מהרצפה... טוב שלא הביאו את גופתו החנוטה של סטיב ג'ובס...
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים במצגת כתוב שאייפון 5 עשוי כולו זכוכית ואלומיניום. לא כתוב שהחליפו את הפאנל האחורי באלומיניום. אני משער שרק המסגרת עשויה אלומיניום. אפל תמיד העמידות עיצוב בראש סדר העדיפויות.המסגרת אף פעם לא היתה מזכוכית...עכשיו כל האחורה הוא מאלומניוםבדיוק כמו שהראו בהדלפות ובדיוק כמו שאפשר לראות בתמונותז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.