עבור לתוכן

מחפש את טלפון האנדרואיד הזול בעולם

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם.

לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ.

לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני.

הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS.

אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?

פורסם

יד2

פורסם
  • מחבר

חדש

פורסם

קצת יותר זול ושל חברה יותר נחשבת:

http://dx.com/p/zte-v852-android-2-2-wcdma-barphone-w-2-8-resistive-screen-gps-wi-fi-and-single-sim-coffee-146524

עריכה:

פתאום ראיתי שיש הבדל קטן לטובת ה Huawei בעניין המסך שיש לו 256K צבעים לעומת 65K צבעים ל ZTE.

הבדל שדיי מתאפס לפי דעתי לעומת 50% תוספת במחיר בשביל ה Huawei וגם העובדה שהZTE מגיע עם מעבד טיפה יותר חזק.

פורסם

מה עם מס קניה ומע"מ?

פורסם

טוב נו :)

פורסם

הזמנתי עשרות חבילות מ DX.COM ובחיים לא עצרו אותן במכס, על סכומים כאלה לא אמורים לבדוק בכלל.

פורסם
  • מחבר

הייתי בטוח שאצליח למצוא מכשירים נחותים בפחות מ-50 דולרים.

פורסם

אם אתה רץ מהר אז אתה יכול גם בחינם.

קונה בזול משלם ביוקר...

פורסם

הייתי בטוח שאצליח למצוא מכשירים נחותים בפחות מ-50 דולרים.

אתה מגזים.

גם במכשירי אנדרואיד הכי זולים חייבת להיות חומרה יקרה מאוד יחסית למה שיש בטלפונים הכי זולים.

פורסם

קצת יותר זול ושל חברה יותר נחשבת:

http://dx.com/p/zte-v852-android-2-2-wcdma-barphone-w-2-8-resistive-screen-gps-wi-fi-and-single-sim-coffee-146524

עריכה:

פתאום ראיתי שיש הבדל קטן לטובת ה Huawei בעניין המסך שיש לו 256K צבעים לעומת 65K צבעים ל ZTE.

הבדל שדיי מתאפס לפי דעתי לעומת 50% תוספת במחיר בשביל ה Huawei וגם העובדה שהZTE מגיע עם מעבד טיפה יותר חזק.

ה-Huawei עדיף משמעותית מהסיבה הפשוטה שמסך המגע שלו הוא קיבולי ולא התנגדותי - כל מי שהזדמן לו להתנסות במסך התנגדותי יבין על מה אני מדבר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רץ מהר אז אתה יכול גם בחינם.

קונה בזול משלם ביוקר...

אני רץ מאוד מאוד לאט, אז זה לא רלוונטי.

בכל מקרה, ציינתי כבר בהודעה המקורית. שלא מעניינת אותי האיכות

פורסם

ה-Huawei עדיף משמעותית מהסיבה הפשוטה שמסך המגע שלו הוא קיבולי ולא התנגדותי - כל מי שהזדמן לו להתנסות במסך התנגדותי יבין על מה אני מדבר.

צודק, לא הסתכלתי על הנתון הזה כי הייתי בטוח שזה קיבולי, לא העליתי על דעתי שיכולה להיות אפשרות להתנגדותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים