עבור לתוכן

מתלבט בין אוזניות AKG Q350 לבין CX680

Featured Replies

פורסם

כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680

חלק בעד אלו וחלק בעד אלו

מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון

האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..

פורסם

אתה מוכן לשקול גם אפשרויות אחרות?

אם כן אני יכול להמליץ על SHURE SE215,

בנייה איכותית, כבל מתנתק (חדש אפשר להשיג בסביבות ה120~150 ש"ח) לא מיקרופוני (!!!) וסאונד כיפי ביותר.

לגבי הסאונד אני לא יכול להגיד איך הוא בהשוואה לCX680 או Q350 כי לא יצא לילנסות את הדגמים האלה, אבל את הCX300II הוא פשוט מחסל מכל בחינה.

פורסם
  • מחבר

אתה מוכן לשקול גם אפשרויות אחרות?

אם כן אני יכול להמליץ על SHURE SE215,

בנייה איכותית, כבל מתנתק (חדש אפשר להשיג בסביבות ה120~150 ש"ח) לא מיקרופוני (!!!) וסאונד כיפי ביותר.

לגבי הסאונד אני לא יכול להגיד איך הוא בהשוואה לCX680 או Q350 כי לא יצא לילנסות את הדגמים האלה, אבל את הCX300II הוא פשוט מחסל מכל בחינה.

חח בדיוק נכנסתי לכאן לערוך את ההודעה לגבי התלבטות עם האוזניות שציינת ^

קראתי עליהם ביקורות טובות ושהם בליגה אחרת מהסנהייזר CX300II שהיו לי

יש לי כמה שאלות אליך בנוגע אל ה SE215:

1. מזאת אומרת כבל מתנתק?, אם יש תקלה זה אומר שאני יכול לקנות כבל בנפרד? מאיפה בארץ?

2. הבנתי שהן איכותיות ביותר..אבל איך הבאסים שלהן ביחס לסנהייזר CX300II?

3. המבנה שלהן חזק? כי הסנהייזר דיי עדינות..בקלות נהרסות לי..

4. הצורה של הבית אוזניה יושב טוב באוזן? הבנתי מאנשים שהוא נופל כל הזמן

פורסם

חח בדיוק נכנסתי לכאן לערוך את ההודעה לגבי התלבטות עם האוזניות שציינת ^

קראתי עליהם ביקורות טובות ושהם בליגה אחרת מהסנהייזר CX300II שהיו לי

יש לי כמה שאלות אליך בנוגע אל ה SE215:

1. מזאת אומרת כבל מתנתק?, אם יש תקלה זה אומר שאני יכול לקנות כבל בנפרד? מאיפה בארץ?

2. הבנתי שהן איכותיות ביותר..אבל איך הבאסים שלהן ביחס לסנהייזר CX300II?

3. המבנה שלהן חזק? כי הסנהייזר דיי עדינות..בקלות נהרסות לי..

4. הצורה של הבית אוזניה יושב טוב באוזן? הבנתי מאנשים שהוא נופל כל הזמן

1. בדיוק ככה, רק בארץ הכבל היחיד שנמכר בנפרד הוא הגרסה עם המיקרופון והמחיר שלו פשוט לא הגיוני... ב120~150 ש"ח כולל משלוח אתה יכול לקנות מחו"ל. לא שתצטרך את זה, אני כבר שנה עם האוזניות והתעללתי בהן מאוד (ריצות ארוכות כמעט כל יום, נסיעה של עשרים קילומטר על אופניים לתקופה של חצי שנה 3 פעמים בשבוע...) והן עדיין בסדר גמור.

2. הבאסים בסדר גמור, איכותים ביותר וכמה רמות מעל CX300II (שים לב שלא מדובר בכמות הבאס! בכמות הבאס האוזניות גם לא נופלות מהסנהייזר, אולי אפילו קצת יותר)

3.מבנה חזק, כבל עבה מאוד יחסית לאוזניות IN-EAR

4. אלה האוזניות היחידות שלא נופלות לי מהאוזן, והן סופר נוחות. בנוסף לאטמי הגומי הרגילים מגיעים גם אטמי ספוג כאלה, ואיך אומרים? "Once you go black, you never come back "

פורסם
  • מחבר

1. בדיוק ככה, רק בארץ הכבל היחיד שנמכר בנפרד הוא הגרסה עם המיקרופון והמחיר שלו פשוט לא הגיוני... ב120~150 ש"ח כולל משלוח אתה יכול לקנות מחו"ל. לא שתצטרך את זה, אני כבר שנה עם האוזניות והתעללתי בהן מאוד (ריצות ארוכות כמעט כל יום, נסיעה של עשרים קילומטר על אופניים לתקופה של חצי שנה 3 פעמים בשבוע...) והן עדיין בסדר גמור.

2. הבאסים בסדר גמור, איכותים ביותר וכמה רמות מעל CX300II (שים לב שלא מדובר בכמות הבאס! בכמות הבאס האוזניות גם לא נופלות מהסנהייזר, אולי אפילו קצת יותר)

3.מבנה חזק, כבל עבה מאוד יחסית לאוזניות IN-EAR

4. אלה האוזניות היחידות שלא נופלות לי מהאוזן, והן סופר נוחות. בנוסף לאטמי הגומי הרגילים מגיעים גם אטמי ספוג כאלה, ואיך אומרים? "Once you go black, you never come back "

תודה רבה על התשובות!

אני בימים הקרובים ארכוש אותן, נראה איך השילוב עם הנגן סנסה קליפ יעבוד :)

פורסם

רק אל תקנה מKSP, הם נותנים רק שנה אחת אחריות (לא רשמית כמובן) לעומת היבואן (גבעון אלק').

פורסם

ואיך אומרים? "Once you go black, you never come back "

obama-meme-generator-im-barack-obama-and-i-approve-this-message-0f239f.jpeg?1346446138.jpg

פורסם
  • מחבר

אה יש לי עוד שאלה,

נתקלתי בזמן האחרון במושג שנקרא BURN IN לאוזניות... לא ממש הבנתי מזה..

וצריך לעשות את התהליך הזה ל SE215??

פורסם

אה יש לי עוד שאלה,

נתקלתי בזמן האחרון במושג שנקרא BURN IN לאוזניות... לא ממש הבנתי מזה..

וצריך לעשות את התהליך הזה ל SE215??

BURN IN מיוחס לשינויים פיזים באוזניות שנעשים ככל שהקילומטראז' של האוזניות עולה, וזה כביכול משפיע גם על הסאונד.

יש כאלה שלוקחים את זה צעד קדימה ופשוט מריצים כמה שעות ימים ברצף את האוזניות שלהם כדי לדלג על כל השינויים העקרוניים שאמורים להופיע בהתחלה. יש כאלה שבכלל מגזימים ומתאימים לךשירים מיוחדים בשביל הBURN IN, או מכינים קובץ מוזיקה של רעש לבן.....

אני אישית מעדיף להאמין שהשינוי בסאונד נובע מהאדם ולא מהאוזניות (ברוב המקרים לפחות), ופשוט גם האדם צריך זמן הסתגלות. את הSE215 לא אהבתי בכלל בשעתיים הראשונות, חשבתי שהן נורא משעממות ומתות, היום אני לא יוצא בלעדיהן מהבית ;)

פורסם
  • מחבר

BURN IN מיוחס לשינויים פיזים באוזניות שנעשים ככל שהקילומטראז' של האוזניות עולה, וזה כביכול משפיע גם על הסאונד.

יש כאלה שלוקחים את זה צעד קדימה ופשוט מריצים כמה שעות ימים ברצף את האוזניות שלהם כדי לדלג על כל השינויים העקרוניים שאמורים להופיע בהתחלה. יש כאלה שבכלל מגזימים ומתאימים לךשירים מיוחדים בשביל הBURN IN, או מכינים קובץ מוזיקה של רעש לבן.....

אני אישית מעדיף להאמין שהשינוי בסאונד נובע מהאדם ולא מהאוזניות (ברוב המקרים לפחות), ופשוט גם האדם צריך זמן הסתגלות. את הSE215 לא אהבתי בכלל בשעתיים הראשונות, חשבתי שהן נורא משעממות ומתות, היום אני לא יוצא בלעדיהן מהבית ;)

רגע אז אם הבנתי אותך נכון.. התהליך הזה יקרה גם ככה מתישהו זה פשוט עניין של זמן

ולגבי הזמן ההתחלתי..האיכות ירודה והיא איכשהו תעלה במשך הזמן?

פורסם

אגב, מישהו יודע איך הן בהשוואה ל-MEElectronics A151?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים