עבור לתוכן

המלצה ללפטופ

Featured Replies

פורסם

היי

אני הולך ללמוד השנה בב"ש מדעי המחשב. מצד אחד רוב הצרכים שלי יהיו בסיסיים כמו כל סטודנט למדעי המחשב..מצד שני, אני רוצה שהמחשב יהיה חזק, כיוון שלא יהיה לי עוד מחשב בדירה..למשקל גם יש חשיבות, כיוון שכנראה אקח את המחשב איתי לאונ' או כשאחזור הביתה למרכז..אבל יכול להיות שאתפשר על המשקל אם אראה שהמחיר נהיה מאוד גבוה עם משקל נמוך והמפרט שאני רוצה...

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים משחקים (משחקי ספורט למיניהם), צפיה בסרטים

* גודל המסך?עדיפות ל13.3 כי אני מתכנן לקנות מסך רגיל ולחבר אליו. אבל אם יהיה 15.6 במשקל נורמלי גם טוב, כי ראיתי שרוב הדגמים של ה13.3 עם מפרט טוב, יקרים יותר משמעותית.

* משקל רצוי- אני מאמין שעד 2 קילו אשמח גם לפחות, אבל שוב ככל שיורדים במשקל כך גם המחיר עולה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר, יותר טוב

:) על זה אני אוכל להתפשר..

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI עדיף.

* בלוטות?כן

* גודל מינימלי וסוג של

? לפחות 500GB רגיל.

זכרון פנימי - עדיפות ל8 ג'יגה אבל אפשר גם 6 אם יש אופציה להוסיף בעתיד.

* כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא כיוון שמוסיף משקל.

* כונן Bluray? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא יודע לגבי בינלאומית, אבל העדיפות שלי היא לאחריות ל3 שנים כולל איסוף מהבית.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?שמעתי על asus שהם טובים אבל פתוח להצעות לכל החברות.

מחיר - עד 5,000 (אפשר להתגמש ממש מעט, אם תהיה אופציה מעניינת)

תודה רבה לכולם ויום טוב!

פורסם

זה לדעתי יהיה אידאלי בשבילך:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912603

אם בא לך תוסיף עוד סטיק של 4GB למחשב (8GB סה"כ), זה עולה 150 ש"ח בלבד.

פורסם
  • מחבר

תודה..

לא הכרתי את האופציה של להוסיף RAM, מחברים את זה ל-USB?

ואתה מכיר אולי משהו שכולל איסוף מהבית?

ולגבי 15.6 (למרות שאני מעדיף 13.3) מה אתה אומר על זה?

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12955

פורסם

לא, פותחים עם בורג פאנל בתחתית המחשב ומכניסים לשם. יש סרטוני הדרכה באינטרנט.

לגבי ה-15.6" - לא

זמן סוללה נמוך יותר

משקל גבוה יותר

מסך ברזולוציה סטנדרטית (כאשר בכ-5,000 ניתן לקחת מחשב עם מסך FHD לצורך עניין)

לדעתי עדיף ללכת על שילוב של 13.3" + מסך גדול בדירה שיאפשר לך עבודה ברזולוציה גבוהה ונוחות ארגונומית בעבודה ממושכת מול המחשב.

פורסם
  • מחבר

לגבי המסך הגדול, זה התכנון...

קצת שיניתי את הדרישות..

ויש לי שני מחשבים שאני מתלבט לגביהם:

הראשון:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823492

של DELL

השני של סמסונג:

NP530U4C-BG1IL

מוכרים אותו בבאג...

מה לדעתכם עדיף ?

פורסם

ה-E330 יותר טוב.

שני המחשבים עם מעבד "חסכוני" ועדיין לא מגיעים לזמן העבודה של ה-E330 שבכלל מגיע עם מעבד סטנדרטי וחזק I5. (הסמסונג מגיע ל-6 שעות עבודה, הדל מגיע לכ-4)

בין השאר כבונוס הוא כולל כרטיס מסך נחמד מאד למשחקים 630M (אתה מגדיר מתי להשתמש בו, כי אל תשכח שזו ליבה גרפית בנוסף לליבה הגרפית שחלשה יותר המובנת במעבד, כך שזה לא זולל לך סוללה אם זה מה שמדאיג אותך)

ההבדל זה 200 עד 400 גרם בלבד, תלוי במחשב אליו משווים, ביחד ללנובו ששוקל 1.8 ק"ג.

פורסם
  • מחבר

האמת שעברתי על הלנובו והוא באמת טוב יותר...

עכשיו אני מתלבט, כי מבחינת האחריות אני מקבל ב'חצי חינם' אחריות של שלוש שנים במעבדה ולא איסוף והחזרה...גם בשאר החנויות אין אחריות ל3 שנים איסוף והחזרה...

מה אתה אומר?

ואיך הסדרה הזו של לנובו לדעתך מבחינת איכות החומרים ונוחות (מקלדת, מסך וכו') ?

פורסם

איכות דיי טובה, יצא לי לעבוד עם ה-E320 (הדגם המוחלף שזהה לו) והוא היה נוח. זה לא מחשב דק או מעוצב יפה כמו האחרים אבל מבחינת מפרט אתה יכול להיות בטוח שהוא טוב.

לגבי האחריות - החלטה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים