פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים שלום. הלחצן של ההדלקה/כיבוי במחשב הנייח שלי נשבר. כרגע אני עם שני חוטי ברזל חשופים, ולמרות שזה לא ממש מפריע לי, הייתי רוצה פתרון יותר רציני. רעיונות?כל לחצן שסוגר מעגל יעשה את העבודה, אני מניח. רק שאין לי רעיון מאיפה וכיצד. תודה
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים לחצן כמו זה:http://www.taydaelectronics.com/electromechanical/switches-key-pad/push-button/pb-11d02-push-button-panel-mount-spst-no-pb-11d02-th1r00.htmlשיש אפשרות לקדוח חור ולקבע אותו. בכל חנות אלקטרוניקה תמצא משהו כזה.איזה לחצן יש כרגע? אולי אפשר למצוא משהו תואם..
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים מחבר תודה רבה. כרגע אין לחצן. שני החוטים חשופים. מחבר אותם כדי לסגור מעגל והמחשב נדלק
פורסם 2012 בספטמבר 1113 שנים אם יש לך את כל הפלסטיקים המתאימים פשוט תחבר לחצן זהה אחר - תחפש לחצן כזה (הוא אותו דבר כמעט בכל המארזים) במעבדת מחשים ממארז שבור וכולחצן ממקום אחר ניתן למצוא לחצנים שונים שאתה יכול להתאים למארז - תשים אותו בחור של הלחצן המקורי ומעליו את הפלסטיק המקורי או אם אין אז פלסטיק דומה כלשהוא (תצבע ותדביק ללחצן אם צריך)מקסימום תעביר את הלחצן מהריסט ותשאיר את הריסט בתור פלסטיק שלא ניתן ללחיצה
פורסם 2012 בספטמבר 1113 שנים פתרון מעולה שאני מציא לך לעשות פשוט מאוד תחליף עם כפתור הריסטרט גם ככה הוא כמעט לא בשימוש ההחלפה מתבצעת בחיבורי הלוח בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.