עבור לתוכן

מפרט לגיימינג (6.5K)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מכל הז'אנרים, אבל בעיקר RPG'S של בת'סדה (SKYRIM, FALLOUT 3, NV) כבדים במודים. אני יודע שSKYRIM למשל, מכביד על המעבד, בפרט עם עומס מודים, אז יתכן שזה אומר שהמעבד צריך להיות חזק.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה, עם פילטרים וall that good shit :)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS נראים בסדר גמור. הם מביאים את המחשב לבית, ואוספים מהבית באחריות?

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

1. SSD של 120 GB, וגם תמיכה בUSB3.

2. אני גר ממש מול הים, וזה אומר שחיקה מהירה וקורוזיה לרכיבים אלקטרוניים. נאמר לי שמארז אלומיניום עשוי להפחית את הנזק שאוויר הים גורם לרכיבי המחשב. אם זה נכון, אשמח להמלצה על מארז כזה. אם לא, האם יש דרך יעילה אחרת להפחית נזק מהסוג הזה (לא אכפת לי גם לחרוג מהתקציב אם יש פתרון אפקטיבי לבעיה כזו).

3. אני לא מתכנן OC, מה שאומר שהלוח לא צריך להיות יקר, אבל כן הייתי מעוניין בלוח שתומך בSLI או CF, למקרה שארצה מערך כזה בעתיד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, ראה הסעיף הקודם.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

עושה הקפצה. עברו מעל 24 שעות, אז אני מקווה שזה בסדר.

פורסם
  • מחבר

הקפצה. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

נסיון אחרון

אשמח לעזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים