עבור לתוכן

מתלבט בין שני מחשבים- דגם זהה פרט למעבד(AMD\INTEL)

Featured Replies

פורסם

באוקטובר אתחיל ללמוד מדעי המחשב

כרגע ברשותי K53E של אסוס עם I5 .

אני רוצה להשתדרג לדגם K55

ההבדלים בין המחשבים הם:

I5-3210 VS A8-4500

HD4000 VS 7640G (מובנים במעבד)

כמו כן הבדל במחיר של 80 דולר לטובת הAMD

אציין שהשימוש שלי לא כלל משחקים (עד כה)

(אני אגדיל את הRAM ל6\8 גיגה בהמשך)

ובעיקר ללימודים מה עדיף?

http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Covellite+Hairline/5720766.p?id=1218686491955&skuId=5720766&st=k55&cp=1&lp=1

http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+K+Series+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Indigo/6087209.p?id=1218717240847&skuId=6087209&st=k55&cp=1&lp=2

פורסם

לך על האינטל בלי לחשוב פעמיים, ותברר לגבי אחריות דרך רונלייט.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי עובר במשפחה,אחרת לא הייתי קונה חדש.

A החדש לא משתווה i5?

ובקשר למעבד הגראפי - לא ישמש אותי במדעי המחשב?

פורסם

האינטל חזק יותר.

בכל מקרה לא מעבד חזק ולא כרטיס גרפי ישמשו אותך בלימודי מדעי המחשב.

פורסם

נסה למצוא משהו קומפקטי יותר מ-15.6" ללימודים, כך שהמחשב יהיה קל יותר וגם יאפשר לך זמן עבודה ארוך יותר.

פורסם
  • מחבר

15.6 זה בסדר, לפני כן היה לי 14 ולא הסתדרתי איתו בתיכנות.בכללי זה אחד משני אלו אז אין צורך בהצעות חלופיות.

פורסם

אממ... אם לא הסתדרת בתיכנות אז זה לא בגלל גודל המסך אלא כנראה בגלל הרזולוציה של המסך.

וב-15.6" הרזולוציה תהיה זהה ל-14", אלא אם כן אתה לוקח דגם 14\15 עם רזולוציה גבוהה יותר.

אז אתה לא בדיוק תרוויח בדגמים האלה שרשמת יותר "שטח עבודה", סתם המחשב יהיה גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

אממ... אם לא הסתדרת בתיכנות אז זה לא בגלל גודל המסך אלא כנראה בגלל הרזולוציה של המסך.

וב-15.6" הרזולוציה תהיה זהה ל-14", אלא אם כן אתה לוקח דגם 14\15 עם רזולוציה גבוהה יותר.

אז אתה לא בדיוק תרוויח בדגמים האלה שרשמת יותר "שטח עבודה", סתם המחשב יהיה גדול יותר.

אני לא חושב שזאת הבעיה אבל אסור לשכוח שזאת פונקציה של מחיר, צימצמתי מאוד את השאלה, רק שני דגמים, ואפילו רשמתי שיש לי מחשב כמעט זהה שזה אומר שאני יודע מה אני צריך.

ברור שאם היה לי יותר כסף בשביל זה הייתי הולך על FHD אבל במחיר של FHD אפשר לקנות שני מחשבים.

אף אחד לא ממליץ על הA8 למרות הבדל המחיר בינהם?

פורסם

אין לך גם בארץ חלפים למעבדי amd ניידים, כך שגם אם המחשב פנ באחריות, יקח הרבה זמן וכאב ראש למצוא חלפים (לוח אם וכו)

פורסם

mft, למה שלא תתן תקציב ותענה על השאלון?

אולי יש דגמים מומלצים יותר עבורך מהשניים שקישרת אליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים