פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים היי חבריםיש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודעהמסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קוויםלפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSDלא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשובשכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים יש לך אפשרות להביא מסך אחר לבדיקה בינתיים לי בכל אופן זה נראה המסך.אם לא היתה בודק כרטיס מסך היתי אומר שזה הכרטיס כי זה אופייני בעיקר לכרטיס מסך תקולאבל אני לא חושב שזה צריך להפריע בביוס.
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים מחבר ניסיתי לארגן מסך היום ולא הצלחתי מחר ננסה שוביש מצב שזה יכול להיות הכבלים של המסך? או במקרה הגרוע לוח אם?
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים לפני שאתה רץ סחור אני מציע שקודם תבדוק את המסך ואז תתפנה לדברים אחרים,לשאלה שלך גם כבל וגם לוח אם יכולים להיתקלקל.הכבל של האייפון שלי היתקלקל רכשתי חדש וזה פתר את הבעיה.בנוגע למסך יש מצב שהוצאתה אותו והחזרתה אותו פין עקום גם יכול לגרום לבעיה כמו שלך.
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים מחבר רק שאלתי שאלה לא הלכתי סחור סחורולא אין מצב שהחזרתי את הכבל בצורה לא טובה וגם בדקתי וראיתי שהפינים ישרים
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים אני רק אומר לך מה יכולה להיות הבעיה כרגע אני מציע שתבדוק מסך תקין או אפילותקח את המארז לחבר ותחבר אותו שם.
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים נשמע כמו כבל או כרטיס גראפי.נסה להחליף כבל ואם אפשר שיהיה מוצמד עם הברגה(כמו שמקובל בDVI).נסה להוציא מחיבור אחר על הכרטיס.אם זה לא עוזר(או אם אתה מעדיף לנסות קודם) תוציא את הכרטיס גראפי ותנקה אבק מהכרטיס והסלוט.וודא שהקירור שלו עובד היטב ושהוא לא מתחמם.
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים מחבר הכרטיס מסך נוקה לאחרונה עם כל המחשבהמאוורר שלו עובד בלי בעיות הטמפ' נמוכה בסביבות 40מה שכן אני אבדוק את הרעיון להעביר סלוט עידכון: הסרתי את הדרייבר של ATI ובהתחלה הכל היה טוב בלי הבהובים של המסך ובלי פסים קטנים שרצים במסך אבל זה חזר והמסך ממשיך עם ההיבהובים שלו נהיה שחור (תאמת זה נהיה מעצבן בחיים לא קרה לי)
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים הייתה לי בעיה דומה עם מסך לפני זמן מה, לאחר כמה שבועות תאורת המסך הפסיקה לעבוד.אני הייתי בודק אם הבעיה נשארת גם עם שימוש במסך אחר.
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים יש לך בלוח אם יציאת VGA מובנית?כמו שלפני אמרו תיקח את המחשב לחבר ותחבר עם כבל חדש למסך תקין.לאחר מכן תנקה זכרונות, שלוף אותם החוצה ותנקה אפילו עם מחק של בית ספר.אם זה לא מצליח יכול להיות שהספק כוח שלך לא נותן מתח טוב ל5 וולט אתה יכול לבדוק מתחים בביוס אם ה5V מתחלף ולא נשאר על אותו ערך תרוץ תקנה ספק כוח סטנדרטי בחנויות עולה 150 שקל.בסוף בסוף לוח אם
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים מחבר טוב נפתרה הבעיה אחרי שהלכתי עם המסך לחבר אחר וחיברתי אותו שם נבהלתי כי הבעיה המשיכה (לא רציתי לקנות מסך חדש)אבל שהחלפתי כבל DVI הכל נהיה תקין כל התקלה המעצבנת הזאת הייתה כבל DVIתודה חברה על כל העזרה והרעיונות שהצעתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.