פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים היי חבריםיש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולההבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג?האם מישהו מכיר את הבעיה???
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים נראה לי שכבר מצאתה את הבעיה יש אחריות על הכרטיס מסך?עריכה: בזה שבדקתה אותו על המחשב שלך זה שולל בעיה עם הדריברים מה שמשאיר את הכרטיס מסך.
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים מחבר לא נראה לי הוא קנה אותו מחו"לאבל איך מצב כזה קורה?? הייתי מצפה שהמסך לא ידלק כלל או יראה סימני גסיסה בדרך כלשהי, אבל לא לעלות רק בוינדוס זה מוזרלמישהו יש עוד רעיון??
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים ברגע שכרטיס מסך גורם לתקלה ב2 מחשבים שונים כנראה שזאת הבעיה,אין דרך סטנדרטית כדי לדעת שזה הכרטיס מסך כלומר "רק אם יש הפרעות במסך זה הכרטיס מסך".אצל כל מחשב זה משתנה אצל אחד זה הפרעות במסך אצל אחר הכרטיס גורם לקריסהאצל אחר הכרטיס גורם למחשב לתקיעה במקרה שלך הכרטיס מונע מהמחשב לעלות.אני מקווה שהבנתה.זה שבדקתה אותו על מחשב אחר בדקתה בעצם אם הכרטיס הוא הבעיה,ולא אם המחשב השני עם אותה בעיה.
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים מחבר אין דרך סטנדרטית כדי לדעת שזה הכרטיס מסך כלומר "רק אם יש הפרעות במסך זה הכרטיס מסך".מצחיק שרשמת את זה דווקא כי גם לי יש בעיה במחשב ת'רד אחר שפתחתי תוכל לראות אותו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=542414.new#newולגבי הכרטיס מסך של החבר אני יעדכן אותו נראה מה יעשה זה הדיכאון מלקנות מחו"ל את המחשב
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים אתה לא צריך להחליף את כל המחשב זה ממש לא חשוב מאיפה רכשתה אותו,אני מציע לך לרשום נושא בפורום כרטיסי מסך לרשום בין היתר מה המטרה של הכרטיסכמו גם תקציב שלא תצא בנזק כספי.
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים לפני שאתה מחליף את כרטיס המסך, חשבת להסיר את מנהל ההתקן, ולהתקין אותו שוב (אולי בגירסא חדשה יותר או ישנה יותר, בדרך של ניסוי וטעיה)?מה שאתה מתאר - מחשב שעולה במצב בטוח, אבל לא במצב רגיל, נראית לי בעיית מנהל התקן קלאסית.
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים מחבר לפני שאתה מחליף את כרטיס המסך, חשבת להסיר את מנהל ההתקן, ולהתקין אותו שוב (אולי בגירסא חדשה יותר או ישנה יותר, בדרך של ניסוי וטעיה)? מה שאתה מתאר - מחשב שעולה במצב בטוח, אבל לא במצב רגיל, נראית לי בעיית מנהל התקן קלאסית. עשה את זה כמה פעמים אפילו פירמט את המחשב כרגע הוא בלי דרייבר בכלל של ATI אלא עם הסטוק של הוינדוס כן גם לי זה נשמע מאוד מוזר המצב הזה אתה לא צריך להחליף את כל המחשב זה ממש לא חשוב מאיפה רכשתה אותו, אני מציע לך לרשום נושא בפורום כרטיסי מסך לרשום בין היתר מה המטרה של הכרטיס כמו גם תקציב שלא תצא בנזק כספי. מן הסתם הוא לא יקנה מחשב חדש אלא רק כ.מסךמה שכן שכחתי לרשום שהכרטיס הוא ATI 6950
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים מחבר זה מה שגם אני אומר לו הוא אמר לי שהוא שאל ישירות ב-AMD נראה מה הם יגיבו לו
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים אני נתקלתי פעם בזכרונות שלא יודעים לדבר בניהם טובתבדוק אם הזכרונות שלו תואמים אותה חברה ואותו המהירותואם אפשר תריץ MEMTEST
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים מחבר אני נתקלתי פעם בזכרונות שלא יודעים לדבר בניהם טובתבדוק אם הזכרונות שלו תואמים אותה חברה ואותו המהירותואם אפשר תריץ MEMTESTטוב ננסה את זה נודיע בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.