עבור לתוכן

מה דעתכם על הרמקולים האלו ב99 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778

יש את הרמקולים האלו במבצע בyellow ב99 ש"ח (כן, אני יודע... עצוב..)... מכיוון שאני סטודנט וקצר במזומנים, במקום לחכות ולהוציא 250 שקל על רמקולים 2.1 איכותיים יחסית, חשבתי שאולי ישתלם לי לקחת את הרמקולים האלו במחיר הזה...

מה דעתכם?

• תגובות 44
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני באופן אישי אנטי SILVER LINE, אבל זה אני.

לפחות אם אתה סגור עליהם ואין לך מזומנים כרגע, תברר ביד 2 אם יש איזה מציאה מעניינת.

פורסם

מה דעתכם?

מה בדיוק אתה מצפה לקבל מהם? זאת לא בדיוק פאר היצירה האודיופילית, אבל אלה עדיין רמקולים. הם יוציאו סאונד ויספקו לך את החויה של סאונד מהמחשב..

לפני 10+/- שנים כמעט לכולם היו רמקולים בסגנון הזה, לא היו יותר מדיי רמקולים למחשב במאות ואלפי שקלים כמו שיש היום.. ו-וואלה, אני לא זוכר את הילדות שלי עצובה במיוחד מהבחינה הזאת :)

פורסם

כמה טובים הם כבר יכולים להיות?

מצד שני, כמה גרועים הם כבר יכולים להיות?

פורסם

מצחיק שבדיוק היום בבוקר אני רואה רמקולים למסירה באתר שמתחיל באות "אלף".

רמקולים CREATIVE 2.1 למסירה בירושליים.

פורסם

מצד שני, כמה גרועים הם כבר יכולים להיות?

אתה תופתע

פורסם

לא.. הוא לא.

הרבה מאוד אנשים, בעיקר צעירים, משתמשים היום בלפטופים בתור המחשב הראשי שלהם. שלא נדבר על האנשים (ילדים ערסים בעיקר, אבל זה לא רלוונטי) ששומעים היום מוזיקה דרך הספיקר של הטלפון.

הרמקולים האלה יתנו תוצאה בסדר גמור בשביל סאונד של מחשב ובשביל ה-99 שקל שהם עולים.

לדעתי, דווקא אתה הוא זה שיופתע אם תשמע אותם.

פורסם

אני משתמש בלפטופ בתור המחשב הראשי שלי, ו?

זה לא אומר שהוא לא מחובר למערכת הווינטאג׳ית שלי כשהוא בבית.

פורסם

אבל למה סתם להיות חכמולוג?

מה שהתכוונתי זה שיש הרבה מאוד אנשים, בעיקר צעירים, שמשתמשים היום בלפטופ בתור המחשב הראשי שלהם - והסאונד שיוצא ממנו זה הסאונד שהם מכירים.

פורסם

ישנם רמקולים זולים שנשמעים מתכתיים בצורה מזעזעת. הרבה יותר גרטוע מסתם רמקולי לפטופ חסרי בס. וזה בלי לדבר על רמקולים שפשוט מזייפים כשמעלים ווליום.

פורסם

הכל טוב ויפה, השאלה היא למה הוא מצפה מהרמקולים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצפה למשהו מטורף ומדהים.

אני כן מצפה לאיכות נורמלית, שרק באמת מישהו שמבין ממש, רגיל לאיכות גבוהה ואודיופיל מושבע יוכל להרגיש בהבדל.

אני לא רוצה להוציא 100 שקל על רמקולים עם סאונד מתכתי ומזעזע...

אם הסאונד באמת יהיה כ"כ נורא שאני אוכל להבחין בהבדל משמעותי, אני אעדיף להשקיע את ה-250 שקל ולקנות משהו טוב יותר... ובמקרה כזה, אני אשמח להמלצה :)

פורסם
  • מחבר

הקפצונת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים