עבור לתוכן

מחשב נייד להקלטות עד 3.5K גמיש אם צריך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!הייתי רוצה להתחדש עם מחשב חדש שישמש אותי כסטודנט וגם לעבודה בקיובייס.זו תהיה הפעם הראשונה שאני עובד עם קיובייס כי כרגע יש לי מחשב מאד חלש (נטבוק) שאיתו אני מקליט בעזרת כרטיס קול חיצוני (steinberg CI1) ובתוכנת Cool Edit Pro וזוג מיקרופונים MXL 603S.אני מאד מרוצה מתוצאות ההקלטה אבל! אני לא יכול לעשות עריכות רציניות בשל כח העיבוד המזערי שיש למחשב שלי.יש סיכוי שאקנה כרטיס קול חיצוני אחר (לצורך יותר כניסות של מיקרופונים) אבל עדיין הוא יהיה חיצוני.הבנתי שיש כרטיסי קול שעושים חלק מהעיבוד בזמן העריכה והאפקטים ולא רק בזמן ההקלטה עצמה, אשמח לשמוע על זה, עד היום לא נתקלתי או קראתי על האופן שהם עובדים.אז.... מה ההמלצה שלכם?תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

טעות שלי, המון זמן לא הייתי כאן..

אז ככה!

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

מטרה עיקרית היא להקלטת שירים ועריכת מוזיקה (קיו בייס) וגם באופן שווה להריץ משחקים שיצאו משנה שעברה.

* גודל המסך?

רק שלא יהיה 10.1

* משקל רצוי?

לא עקרוני אבל פחות מ 2.5Kg

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?

5 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו)

לא, USB 3 או USB 2 מספק

* בלוטות?

אין צורך

* גודל מינימלי וסוג של

? (HDD,

, או שילוב - דורש mSata)

מהירות סיבוב מעל 5500 ונפח 250G ומעלה

* כונן CD/DVD? צורב?

צורב רגיל יספיק

* כונן Bluray?

אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא, טוב שיהיה למי לפנות בארץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

כן, יש לי העדפה של XP PRO מאשר כל החשים למיניהם, אם אין ברירה נלך על 7 למרות שאני ממש לא אוהב אותו.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

ASUS

תודה רבה לכולם!

כל הכתיבה קצת השתבשה משום מה.. תסלחו לי על זה....

פורסם
  • מחבר

שמתי עין על המחשב הבא

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912660&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

השאלה היא האם כדאי לי להשקיע ל I7 הכי זול שאמצא (סיבות כלכליות) או שאשאר עם הI5 שמוצע לי כאן?

בנוכחי יש גם כרטיס מסך שאולי מקל על המעבד מבחינת עיבוד גרפי (או שזה לא משנה?)

הרעיון הכלי של המחשב הוא להריץ המון מתמטיקה (פחות גרפיקה)

תודה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים