פורסם 2012 בספטמבר 813 שנים יש לי מארז cm690 adv II ועליו יש כפתור שמכבה ומדליק את הלדים שנמצאים בתוך המארז. אני רוצה לחבר בנוסף לזה גם רצועת לדים שתהיה מחוץ למחשב ככה שבלחיצה על הכפתור שנמצא על המחשב תדלר רצועת לדים שנמצאת על המסך.בשביל לעשות את זה אני צריך רצועה קטנה של לדים שאני אוכל להדביק לחלק האחורי של המסך. לרצועה הזאת אני צריך כבל שמגיע מהמחשב למסך, מטר וחצי לפחות. עם החיבור לכפתור על המחשב.אם אתם יכולים לעזור לי ויודעים על מה מדובר ואיך לעשות את זה אשמח לעזרה. בנוסף, אם הבנתם על איזו רצועת לדים דיברתי אשנח לקישור מכל אתר סיני אי איביי.תודה רבה.
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים אם אתה יכול לעקוב אחריי החוטים בתוך המארז זה יתן לנו כמה דברים : איך ניתן להתחבר אליהם ומה המתח (בשביל זה תבדוק דבר כזה : אמור להיות כבל שמתחבר מהמארז לספק - תבדוק לאיזה חוטים בכבל של הספק זה מתחבר)עכשו להבירא מ EBAY או איפה שבא לך רצועת לדים למתח המתאים ולחבר אותה
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מחבר מצאתי את הכבל שמוביל מהכפתור על המארז אל הלדים שבמחשב. בתמונה הראשונה יש את הכבל עם החיבור הלבן שהוא החיבור של הלדים על המאורר, ויש את החיבור האדום שהוא הכבל שיוצא מהכפור על המארז. אני רוצה להביא לדים ולחבר אותם לחיבור האדום של המארז. איך קוראים לחיבור האדום והלבן? אני צריך לחבר לחיבור האדום את רצועת הלדים שתהיה מחוץ למחשב? יש אפשרות להביא מפצל בשביל לחבר כמה רצועות לדים? בנוסף, הוספתי תמונה של הכבל שמתץחבר לבסוף לספק כוח. כמה וולט צריכות להיות הנורות בשביל שלא ישרפו לפי התמונה? תודה.
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים במעגל יש 3 חלקים : הספק או הלוח שנותן מתח, המפסק, והלדים. איפה (בצד של איזה חיבור) נמצא הספק ?כמה כבלים יוצאים מהמאוורר ולאיפה הם הולכים ?והתמונה ה 2 לא קשורה
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מחבר טעיתי בתמונה השניה, ערכתי את ההודעה. סימנתי בעיגול שחור את החיבור על הספק.מהמאוורר יוצאים 2 חיבורים. חיבור סטנדרטי של מאוורר ואת החיבור הלבן הזה שמתחבר לאדום.
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים האם החיבור כולו הוא כזה בדיוק ?חוצמזה איך אתה מתכוון להוציא את הכבל מהמחשב ? סתם כבל מחובר קבוע בתוך המחשב שיוצא דרך פתח של סלוט ? או חיבור ? איזה חיבור ?
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר הסרטוט מתאר בדיוק את מה שקורה עם הכבל.בחלק האחורי של המארז יש 2 עיגוליםמספוג ששייכים לקירור מים אני חושב. דרכם אני מתכוון להוציא את הכבל.
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים תצלם עד כמה שאתה יכול את המאוורר, איך החוטים מתחברים ביניהם ואיזה חוט בדיוק הולך ללדים, נכנס למנוע וכו
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר לא הצלחתי לצלם תמונות טובות יותר מאלו.מהמאוורר יוצאים 2 חיבורים. חיבור אחד סטנדרטי 3 פינים של מאוורר והשני הוא אותו כבל של הלדים מהתמונה.החיבור 3 פינים מתחבר ללוח אם בדיוק כמו המאווררים האחרים.החיבור של הלדים מתחבר לכבל שסימנתי בתמונה השניה שמתחבר לספק כח. אם משהו לא ברור אני אנסה לצלם תמונות אחרי פירוק המארז
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר לא הצלחתי להתקרב יותר משתי התמונות האלה.בראשונה רואים את חיבור המאורר לכרטיס מסך ובשניה את המאוורר השקוף משמאל והחיבורים עליו.
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר אין לי איך להגיע לשם בלי לפרק חצי מחשב שלא יהיה לי מושג איך להרכיב בכלל.אין דרך אחרת לבדוק את מה שאתה רוצה לדעת?באתר היצרן לא מצאתי מתח המאורר מקבל
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים לא ממש נותן הרבה... סתם ככה זה נראה כיאלו שהמאוורר סתם מעביר מתח לחיבור השני, כלומר שכל "מה שמעניין" נמצא במקום הרחוק ההוא בתוך המארז. אם הבנתי נכון גם הלדים נמצאים שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.