עבור לתוכן

צריך התייעצות לאפשרויות קירור

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי:

מעבד - I5 3470 3.2GHz

כרטיס מסך - Nvidia Geforce 560TI

לוח אם - ga-p61a-d3

ספק כוח - eco 80+ 620w

מארז - hoplite eca3220

יש לי בעיה קטנה ואני לא יודע מה לעשות..

יש לי לבנתיים 4 מאווררים(שתיים שבאו עם המארז,ושתיים שקבלתי,כולם 12 ס"מ אבל השתיים שקבלתי שונים ואני לא יודע מה הRPM והCFM שלהם) ו3 מהם מוציאים אוויר כי אני מתכוון לקנות קירור למעבד ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות קירור בתקציב של 300 ש"ח,או לקנות קירור פחות טוב ועוד מאווררים למארז(חשוב לציין שאני יכול עד 5 מאווררים ולא 6 כי הלוח אם מגביל אותי)

ולבנתיים יש לי קירור למעבד igloo 1100 pwm e והטמפ' של המעבד מגיע ל70 מעלות בזמן מאמץ.

אז מה כדאי?לקנות קירור יותר טוב בכל התקציב שיש לי(300 ש"ח)או לקנות קירור בסדר שיעשה את העבודה ולקנות עוד שתי מאווררים טובים למארז?והאם 300 ש"ח יספיקו לי?

פורסם

כל קירור בסיסי אמור לעשות את העבודה.

עם איזו תוכנה מדדת טמפרטורות?

פורסם
  • מחבר

כל קירור בסיסי אמור לעשות את העבודה.

עם איזו תוכנה מדדת טמפרטורות?

CPUID HWMonitor

בכל זאת,אין אפשרות לקניית קירור?לא שאני רוצה לבזבז כסף,אבל זו הפעם האחרונה שאני משדרג את המחשב ואני רוצה להיות רגוע עם טמפ' לא גבוהות.אם אני משחק במשחק כמו BF3,הטמפ' יכולה לעלות לפעמים גם ל80 מעלות.אבל אני משחק במשחקים שפחות צורכים משאבים כמו BF3 והטמפ' של המחשב היא 70 מעלות.(בלא מאמץ זה 40-45)

פורסם
  • מחבר

תמדוד עם realtemp

בדקתי,אין שינוי בטמפ'(40-50)

אתה יכול להמליץ לי על קירור טוב עד 300 ש"ח?

פורסם

מצטער אבל לא הבנתי את הבעיה ? הטמפ' שלך לא חורגות מכלום..אתה רוצה קרור טוב יותר בשביל מה ? סתם לטמפ' ?

בגדול חיפוש בפורום יעניק לך המון המון המלצות לקירורים...תבחר בהתאם לתקציב ולשימושים שלך. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל לא הבנתי את הבעיה ? הטמפ' שלך לא חורגות מכלום..אתה רוצה קרור טוב יותר בשביל מה ? סתם לטמפ' ?

בגדול חיפוש בפורום יעניק לך המון המון המלצות לקירורים...תבחר בהתאם לתקציב ולשימושים שלך. :xyxthumbs:

אז עדיף להחליף מאווררים למארז?

אני מאוד דואג לחלקים,פשוט זו הפעם האחרונה שאני משדרג את המחשב ואני לא רוצה בעיות..

טמפ' של מעבד אמורה להגיע למעל ל70 מעלות בזמן מאמץ?

פורסם

ע"פ אינטל הטמ"פ הבטוחה של המעבד היא 67 מעלות.

במידה ואתה עובר אותה בקצת זה לא ממש משנה(כל עוד אין בעיות יציבות וכ"ו)

פורסם

הגיוני שהיא תהיה במאמץ על אזור ה70-75 עם הקירור סטוק..

רוצה פחות מעלות ? אז תרכוש קירור יעוד לדוגמאת הKATANA או הFREEZER אין לך צורך במעבר לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים