עבור לתוכן

הצילווו!!!!! Raid 1 Degraded לא מבינה מה לעשות, דחוף!

Featured Replies

פורסם

לא שווה לנסות לתקן.צריך להחליף.אם את רוצה את יכולה להעלות תמונה של הSMART.

פורסם

הדיסק גמור. חבל על המאמץ איתו. אם יש לך גיבויים סבירים הייתי פשוט מנתק אותו. לא כל כך ברור מה קורה במערכת של ה nforce כיוון שהדיסקים אמורים להראות למערכת כדיסק אחד בלבד.

פורסם
  • מחבר

טוב! לסיכום העניין:

ניתקתי את הכבל DATA של ה SG אבל לא שינית שום דבר חוץ מזה. ב ARRAY LIST הוא לא נתן לי לבחור את ה WD כ BOOT, רשם אותו כ BBS , כנראה כי הוא לא ה PRIMARY אבל זרמתי עם זה והמשכתי וזה עלה!!!!!! אני כל כך שמחה! המחשב היקר שלי עלה ונראה שהכל תקין.

סגרתי את המחשב ועשיתי הפוך - ניתקתי את הכבל DATA של ה WD וחיברתי את של ה SG ועשיתי אותו דבר. הווידוס נתקע בשלב הלוגו כמו הקודם.

אז זה עכשיו רשמי, סופי, אחד הדיסקים נדפק וזהו. שלום לך SG, זו הייתי ידידות נפלאה של כמה שנים אבל הנה הגיע הרגע בו האחריות נגמרה לפני כמה חודשים ואתה צריך למות.

עכשיו. השאלה שלי היא כזו:

אני כנראה אלך לקנות הארד דיסק חדש עוד כמה ימים. אבל מה אני עושה בינתיים?

האם להשאיר את המחשב ככה, שזה על רייד 1 ופשוט יהיה לו דיסק אחד וברגע שאני אחבר דיסק נוסף (ואחליף כמובן את הסידור שלהם, אחרת החדש ימחוק את הישן, נכון? או שאני טועה?) ואז הרייד יעשה REPAIR או REBUILD או משהו כזה, אין לי מושג, לא עשיתי את זה אף פעם.

או

לבטל עכשיו את ה ARRAY של הרייד ולהביא למצב רגיל של דיסק אחד ואז כשאני קונה את הדיסק החדש לבנות את ה ARRAY מחדש, אם זה בכלל אפשרי בלי לפרמט ולהתקין? זה השאלה, זה אפשרי בכלל, הוא יודע להעתיק את ה DATA הקיים עם מערכת הפעלה והכל ל MIRROR?

אם מישהו יוכל להגיד לי "תעשי א ב ג" אני אודה לו מאוד וזה יחסוך לי לחפש באינטרנט.

תודה ^.^

פורסם

ברגע שתחברי דיסק אחר במקומו, הוא יבנה את המערך מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים