עבור לתוכן

המעלות במעבד שלי גבוהות ואני לא יודע למה :/

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הורדת לי אבן מליבי ואגב יש לי spark 7

אגב זה בטוח 10 מעלות כי איך אדע בדיוק כמה זה כי אני רוצה לדעת מתי אעצר למרות שזה לא ממש חשוב במילא אני מחליף לאפוקס בשביל המתח לזיכרון :P

אגב רציתי לרשום קודם שנגעתי ולא הרגשתי חום ממש שמתאים ל50 מעלות ומעלה אבל ששמתי יד על הזכרונות הימני ממש רתח וגם השמאלי לא היה חסר לו חום כאבה לי האצבע אחרי זה לכמה דקות לא כוויה או משהו זה בסדר שהם כאלה חמים?

• תגובות 31
  • צפיות 1.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הנעילה של הספארק היא כמו של 7+ קייזק אדישן

אז אתה רק משחרר בעדינות את שתי הקליפסים מהחורים שיש בתושבת על הלוח, ומושך אותו עם טיפה כוח החוצה

קשה לי להאמין ש PCH לא יעשו את העבודה כמו שצריך,הם לא ילדים בני 10

פורסם
  • מחבר

כן אמרו לי פה כבר שהחיישן של אביט משקר אבל למה הזכרונות כל כך גבוהים שהם על מתח 2.8 אם אחליף לאפוקס אשים אותם על 3 לפחות זה לא אמור להיות מסוכן אם זה כזה חם?

כי הזיכרון הזה אמור לעבוד במתח כזה נראה לי

פורסם

הסיבה היא שאתה עבד של השטן . שהרי ידוע לך שבממלכתו חם מ א ו ד . לא ?

"ושאבתם מיים בששון ממעייני הישועה" מיים קרירים .. אהה

;D

פורסם
  • מחבר

אחי אתה בסדר? :-\

פורסם

יש לך לוח אם של אביט וזה ידוע שהם מודדים קצת יותר קרוב למעבד אז הטמפ' גבוהות יותר בכ-10 מעלות...

לפי מה שאתה אומר הטמפ לא גבוהות ב 10 מעלות אלה מדויקות יותר...

פורסם

אם הם היו מדוייקים יותר אז כל החברות האחרות היו עושים אותו דבר...

פורסם

ואם 1000 איש היו אומרים לך שאם תקפוץ מעזריאלי ותנחת בידיוק מעל מושב 45 ברכבת לחיפה שבידיוק עוברת שם תגיע לגן עדן זה יעשה את זה נכון ?

וחוץ מזה .. למה לחברות האחרות לגרום ללוחות שלהם לקרוא טמפ גבוהות יותר זה רק יוציא להם שם רע , כמו שיש ללוחות של אביט עם העניין של החישן ה"דפוק"

פורסם
  • מחבר

אני מבולבול :/

מדויק יותר או פחות מדויק

פורסם

ואם 1000 איש היו אומרים לך שאם תקפוץ מעזריאלי ותנחת בידיוק מעל מושב 45 ברכבת לחיפה שבידיוק עוברת שם תגיע לגן עדן זה יעשה את זה נכון ?

וחוץ מזה .. למה לחברות האחרות לגרום ללוחות שלהם לקרוא טמפ גבוהות יותר זה רק יוציא להם שם רע , כמו שיש ללוחות של אביט עם העניין של החישן ה"דפוק"

אם 1000 איש הצליחו למה שאני לא? ;)

אבל ברצינות....לפי דעתי זה לא יותר מדוייק....כי המדד של הטמפ' אצל כולם הוא במקום מסויים, ולא כמו שאביט עושה...אז לא נראה לי שכולם טועים ורק היא צודקת.

פורסם

אם אני לא טועה ככל שאתה קורא יותר קרוב לליבה ככה הקריאה שלך יותר מדויקת...

זה כמו שאתה לוקח חישן חיצוני... ככל שתשים אותו קרוב יותר לליבה ככה הוא יקרא יותר מדוייק

פורסם

קודם כול השיטה הכי טובה למדוד טמפ' היא לדחוף למקום שהוא הכי קרוב למעבד חיישן חיצוני

שנית הזכרונות שלך "חמים" בגלל שאין שם זרימת אוויר אז כול טיפת חום קטנה שהם פולטים לא זזה ונשארת במקום

כמה וולט נתת להם??

פורסם
  • מחבר

2.8 ואני רוצה להחליף לאפוקס ולשים על 3.3 אז אני מפחד

אגב הם אמורים לעבוד ב3 דיפולט הזכרונות שלי

פורסם

הזכרונות שלך דורשים גג 2.9 לפי האתר של OCZ

ב3.3 אתה תדפוק אותם

פורסם

איפה אפשר להשיג חישן חיצוני???

פשוט תשתמש ביד שלך ותבדוק אם זה חם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים