פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר הורדת לי אבן מליבי ואגב יש לי spark 7 אגב זה בטוח 10 מעלות כי איך אדע בדיוק כמה זה כי אני רוצה לדעת מתי אעצר למרות שזה לא ממש חשוב במילא אני מחליף לאפוקס בשביל המתח לזיכרון אגב רציתי לרשום קודם שנגעתי ולא הרגשתי חום ממש שמתאים ל50 מעלות ומעלה אבל ששמתי יד על הזכרונות הימני ממש רתח וגם השמאלי לא היה חסר לו חום כאבה לי האצבע אחרי זה לכמה דקות לא כוויה או משהו זה בסדר שהם כאלה חמים?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אם הנעילה של הספארק היא כמו של 7+ קייזק אדישןאז אתה רק משחרר בעדינות את שתי הקליפסים מהחורים שיש בתושבת על הלוח, ומושך אותו עם טיפה כוח החוצהקשה לי להאמין ש PCH לא יעשו את העבודה כמו שצריך,הם לא ילדים בני 10
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר כן אמרו לי פה כבר שהחיישן של אביט משקר אבל למה הזכרונות כל כך גבוהים שהם על מתח 2.8 אם אחליף לאפוקס אשים אותם על 3 לפחות זה לא אמור להיות מסוכן אם זה כזה חם?כי הזיכרון הזה אמור לעבוד במתח כזה נראה לי
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים הסיבה היא שאתה עבד של השטן . שהרי ידוע לך שבממלכתו חם מ א ו ד . לא ? "ושאבתם מיים בששון ממעייני הישועה" מיים קרירים .. אהה ;D
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים יש לך לוח אם של אביט וזה ידוע שהם מודדים קצת יותר קרוב למעבד אז הטמפ' גבוהות יותר בכ-10 מעלות...לפי מה שאתה אומר הטמפ לא גבוהות ב 10 מעלות אלה מדויקות יותר...
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים ואם 1000 איש היו אומרים לך שאם תקפוץ מעזריאלי ותנחת בידיוק מעל מושב 45 ברכבת לחיפה שבידיוק עוברת שם תגיע לגן עדן זה יעשה את זה נכון ?וחוץ מזה .. למה לחברות האחרות לגרום ללוחות שלהם לקרוא טמפ גבוהות יותר זה רק יוציא להם שם רע , כמו שיש ללוחות של אביט עם העניין של החישן ה"דפוק"
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים ואם 1000 איש היו אומרים לך שאם תקפוץ מעזריאלי ותנחת בידיוק מעל מושב 45 ברכבת לחיפה שבידיוק עוברת שם תגיע לגן עדן זה יעשה את זה נכון ? וחוץ מזה .. למה לחברות האחרות לגרום ללוחות שלהם לקרוא טמפ גבוהות יותר זה רק יוציא להם שם רע , כמו שיש ללוחות של אביט עם העניין של החישן ה"דפוק" אם 1000 איש הצליחו למה שאני לא? אבל ברצינות....לפי דעתי זה לא יותר מדוייק....כי המדד של הטמפ' אצל כולם הוא במקום מסויים, ולא כמו שאביט עושה...אז לא נראה לי שכולם טועים ורק היא צודקת.
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים אם אני לא טועה ככל שאתה קורא יותר קרוב לליבה ככה הקריאה שלך יותר מדויקת...זה כמו שאתה לוקח חישן חיצוני... ככל שתשים אותו קרוב יותר לליבה ככה הוא יקרא יותר מדוייק
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים קודם כול השיטה הכי טובה למדוד טמפ' היא לדחוף למקום שהוא הכי קרוב למעבד חיישן חיצוני שנית הזכרונות שלך "חמים" בגלל שאין שם זרימת אוויר אז כול טיפת חום קטנה שהם פולטים לא זזה ונשארת במקוםכמה וולט נתת להם??
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר 2.8 ואני רוצה להחליף לאפוקס ולשים על 3.3 אז אני מפחדאגב הם אמורים לעבוד ב3 דיפולט הזכרונות שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.