עבור לתוכן

המעלות במעבד שלי גבוהות ואני לא יודע למה :/

Featured Replies

פורסם

המעבד היה במתח של 1.6 הגיע ל56 מעלות ובמנוחה 40-42 עכשיו הורדתי ל1.575 וזה במאמץ 54 אבל עדין זה גבוה גם לפני שעשיתי אוברקלוק היה מעלות גבוהות יחסית ויש לי ספארק 7, לא אני שמתי תסינק אלא pch כך שאני לא יודע אם זה מחובר טוב או המשחה מרוחה טוב ויש לי xaser 3 שהסירקולציה שם די טובה למרות שהמאוררים שם לא הכי חזקים כך שאני לא יודע למה זה כזה גבוה אני חושב בגלל הסינק אבל אין לי מושג איך לבדוק...

מה דעתכם?

• תגובות 31
  • צפיות 1.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יכול להכנס למפרטי מחשב, אתה בעל פנטיום 4?

הוולט לא צריך להיות 1.550?, לפחות ככה זה אצלי הדיפולט.. ::)

בקיצור, תגע בסינק תבדוק שהוא באמת חם, אולי החיישן מזייף, תבדוק שהחוטים שלך מסודרים קצת,

שהאוויר יוכל לזרום טוב, תבדוק שהמאוורר שעל הסינק שלך עובד בצורה מקסימלית, אם הכל פיקס,

יכול להיות שזאת בעיה במריחה, או משהו אחר, זה מחשב חדש שזה כאילו לא ממזמן קיבלת ומאז זה כל הזמן ככה?,

או שזה מחשב ישן ותמיד היו טמפרטורות נמוכות ופתאום זה גבוה..? ::)

פורסם
  • מחבר

הוא לא בדיפולט כי עשיתי אוברקלוק הוא חדש רק 3 שבועות פנטיום 4 2.6 הזרימת אוויר לא יודע אם הכי טובה יש לי גוש ענק של חוטים שקשרו את כולם יחד אבל הם בכלל מימין לזכרונות הם לא מול המעבד או משהו עדין נראה לי קצת מפריעים אבל אין לי מושג מה לעשות איתם, בדקתי בspeed fan והיה על 100 אחוז ובאמת שנגעתי במעבד לא הרגשתי ממש חום לא יודע אנסה שוב שהוא על הכי הרבה מעלות

פורסם

את הטמפרטורות בדקת בביוס?

הוא היה במעלות האלה גם לפני האוברקלוק?

אם כן, אז אולי PCH לא שמו לך משחה טרמית..,

תצלצל אליהם ותגיד להם שהמחשב שלך בטמפרטורה גבוה,

שאתה לא עושה אוברקלוק.., אם אתה רוצה לבדוק אם הם באמת שמו משחה טרמית,

אתה יכול להוציא את הסינק קצת להסתכל עם יש משהו לבן שם.., ואז להחזיר,

אתה לא תיהיה חייב למרוח מחדש, כל עוד לא תנקה את הישן ולא תיגע איפה שיש את המשחה.. ::)

פורסם
  • מחבר

בביוס בדקתי רק במנוחה היה 42 איך אני יכול לבדוק שם במאמץ? ???

עכשיו הורדתי את המתח לדיפולט ויש לי במנוחה 39 מעלות ובמאמץ 49

נראה לי באמת אתקשר אליהם

פורסם

זה כבר שיפור המתח!

ניסת לבדוק אם יש לך משחה טרמית?

ובביוס אי אפשר לבדוק על מאמץ, אבל אתה יכול לריץ נגיד prime ואז לעשות ישר ריסט לא מכוון

(לא דרך התחל) ואז לפתוח את הביוס, הטמפרטורה צרד מקסימום ב1-2 לא נראה לי יותר.. ::)

אבל זה יכול לדפוק את הארד דיסק.. :-X

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך להוציא תסינק ממש לא רוצה לשבור אולי תגיד לי איך להוציא למרות שזה לא נראה ממש מסובך

משום מה prime לא עובד לי זה לא מתחבר לשרת אבל אני בודק cpu burn ולא נראה לי שריסט אחד יהרוס תהארד דיסק :D אבל אין לי כוח לבדוק שם אני בודק דרך mbm ובמנוחה המעלות זהות מאוד

פורסם

ישר כשאתה מפעיל את הפריים תלחץ על tets>stop תחכה דקה אולי 2 ואז תלחץ על

options>torture test תראה אם זה עובד עכשיו.. ;)

פורסם

להוציא את ההיטסינק ככה:

יש לך שני קליפסים לבנים כאלה נכון?

תרים אותם, ואז זה משחרר כזה את ההיטסינק, אבל זה לא נגמר ככה..

עכשיו שזה משוחרר אתה תרגיש שאם אתה מנסה להוציא יש תופסנים כאלה למטה,

שתופסים את הפלסטיק שעל הלוח אם, הפלסטיק שמחזיק את ההיסניק..,

אותם תופסים יש 4 כאלה, אתה צריך עם מברג לכניס אותו פנימה ולהוציא כלפי חוץ, קשה

מאוד להסביר את זה במילים, אני בטוח שתבין איך להוציא לבד, כאשר תרים את 2 הקליפסים שאמרתי לך בהתחלה,

הקליפסים הלבנים, ואז תראה שעדיין משהו תוקע אותך להוציא אותו, אתה תראה מאיפה זה ותבין איך להוציא.. ::)

פורסם
  • מחבר

עשיתי פריים היה לי 55-56 בmbm ושעשיתי ריסט ונכנסתי לביוס היה לי 52 בהתחשב שירד לי מעלה או שניים אולי 3 אין ממש הבדל לא? תודה אגב שאמרת לי איך להפעיל לפני זה שברתי תראש מה לעשות עם זה :)

ולסופר גואן באמת נשמע מסובך תיכף אנסה אראה אם זה קל ;)

פורסם
  • מחבר

להוציא תמאורר קודם לפני הסינק? כי אני לא רואה פה קליפסים לבנים רק אחד למעלה בצד שמאל ואחד למטה בימין שלא זזים

פורסם

זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד?

או שבחרת גוף קירור אחר למעבד?

אם זה הרגיל יש שני קליפסים לבנים, שאתה מוציא את הפלסטיק הזה,

כדי להוציא את הגוף קירור, כעקרון המאוורר מחובר לפלסטיק שיש בזה חסרון קטן, שמאוד קשה

להחליף מאוורר לגוף קירור.. ::)

פורסם

יש לך לוח אם של אביט וזה ידוע שהם מודדים קצת יותר קרוב למעבד אז הטמפ' גבוהות יותר בכ-10 מעלות...

פורסם

יש לך לוח אם של אביט וזה ידוע שהם מודדים קצת יותר קרוב למעבד אז הטמפ' גבוהות יותר בכ-10 מעלות...

מזל שיש פה צדיק, אני לא יכול להכנס למפרטים,

אם הוא היה מרחיב לי והיה אומר לי גם את הלוח אם,

אז הייתי יכול לפתור הכל, אני לא אמור לנחש לבד שזה לוח אם של אביט מהסוג שמודד קרוב יותר למעבד.. ;D

;)

פורסם

רגע אז הטמפרטורה של המעבד שמצויינת בביוס ובMBM יותר גבוהות ובעצם זה 46 במאמץ אחרי האוברקלוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים