עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה לפד לעכבר..

Featured Replies

פורסם

שלום, כרגע יש לי עכבר G500 עם פד QCK של Steelseries. אני מאד מרוצה משניהם.

הבעיה היא שהפד הוא מבד, ולי יש חתול חדש שהחליט שהפד הוא המיטה שלו במרבית שעות היום ולכן אני סובל מפד מאד מאד מלוכלך שסופג את כל הפרווה +לכלוך נוסף שהחתול שמח להשאיר לי עליו..

אז לכן אני שוקל לעבור לפד קשיח לא מבד.

אשמח להמלצות. התקציב הוא סולידי.. עד 100 שקלים.. אפשר לחרוג טיפה. תודה תודה תודה :)

פורסם

Steelseries 4HD - פאד קשיח שמותאם לחיישן של ה-G500.

פורסם

הייתי באותו מצב כמוך עם g500 וqck עם חיות בבית, קניתי רייזר דיסטרקטור ואני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.. אני בהחלט שוקל לקנות את ה - 4HD, קניתי כזה עבור אחי, העניין הוא שלמיטב זכרוני הוא אומנם נחשב קשיח.. אבל הוא לא "קשיח" לגמרי. אני זוכר שהוא קצת גמיש ואני קצת חושש שיהפוך בסוף ממיטה כיום למשטח גירוד בהמשך..

הפד של רייזר נראה קשיח כמו שאני מחפש אבל לא ראיתי שמוכרים אותו חוץ מחנות אחת.. הוא גם חורג לי קצת מהתקציב (יש רייזר קשיח כזה זול יותר?).. באותה מידה אני פשוט מתפתה לשים איזה מגבת על העכבר והפד ולחסוך את הכסף.. :(

המון תודה..

פורסם

היה לי DESTRUCTOR. הוא גם לא קשיח לגמרי. ולהגיד לך אמת לא אהבתי אותו מאוד. נראה לי ש 4HD זאת אופציה יותר טובה. עכשיו יש לי ROCCAT ALUMIC שבאמת קשיח ואני נהנה מאוד ממנו. אבל הוא מאוד יקר. אני קניתי אותו במבצע באייבורי ב 95 ש"ח :) אבל כרגע הם מוכרים אותו ב 160ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים