פורסם 2004 בינואר 1621 שנים הייאיכשו הפורום הזה קשור במארזים אז החלטתי לפנות לפה.קניתח מארז אנטק אז רציתי לחבר לאחותי את ה simbadda עם החלון,הכל הלך חלק פתאום הגעתי לחוטים של המארז (אלה שבאים מקדימה)לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי שזה לא משנה סדר\מיקום החוטים.ועכשיו המחשב לא עובדאיפה אני אמור לחבר אותם ובאיזה סדר..זה ממש דחוף כי אחותי אמורה לחזור בעוד בערך שעה, ואני עומד למות.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים אתה מתכוון לחוטים ששיכים למתג של ההפעלה ולמתג של הריסט ונורית של ההפעלה ולנורית של ההארד דיסק? אם כן, אז בחוברת של הלוח אם תמצא איזה מספרי פינים שייכים לכל דבר.. עריכה: ------- נורית = לד. 8)
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים הייאיכשו הפורום הזה קשור במארזים אז החלטתי לפנות לפה.קניתח מארז אנטק אז רציתי לחבר לאחותי את ה simbadda עם החלון,הכל הלך חלק פתאום הגעתי לחוטים של המארז (אלה שבאים מקדימה)לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי שזה לא משנה סדר\מיקום החוטים.אני מאמין שזה של הכפתור של החשמל
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר אתה מתכוון לחוטים ששיכים למתג של ההפעלה ולמתג של הריסט ונורית של ההפעלה ולנורית של ההארד דיסק? אם כן, אז בחוברת של הלוח אם תמצא איזה מספרי פינים שייכים לכל דבר.. עריכה: ------- נורית = לד. 8) אין לי את החוברת זה איזה פנטים 2 שהיא קיבלה מדוד שלי כי הוא רצה לזרוק אותו
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר יש לך מצלמה דיגטלית? תוכל להראות לנו תמונות של המארז החדש? 8) אם תעזרו לי יהיה לי זמן לצלם אני מת מפחד מה שהיא תעשה לי
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים אני לא יודע אם בכל הלוחות אם החיבורים הם אותו דבר, אבל אתה יכול לנסות, לא על אחריותי אם נגרם נזק כלשהו, למרות שלא נראה לי יכול לקרות משהו.. : הפינים שלי הם : 6-8 כפתור הדלקה. 2-4 נורית של ההארד דיסק. 10-12 כפתור ריסט. 7-13 ספיקר. כאשר כל המספרים הקטנים בשלושת הזוגות הם הפלוס, לדוגמא 6-8, אז 6 זה הפלוס, 8 המינוס.. : תנסה.. :
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר אני לא יודע אם בכל הלוחות אם החיבורים הם אותו דבר, אבל אתה יכול לנסות, לא על אחריותי אם נגרם נזק כלשהו, למרות שלא נראה לי יכול לקרות משהו.. : הפינים שלי הם : 6-8 כפתור הדלקה. 2-4 נורית של ההארד דיסק. 10-12 כפתור ריסט. 7-13 ספיקר. כאשר כל המספרים הקטנים בשלושת הזוגות הם הפלוס, לדוגמא 6-8, אז 6 זה הפלוס, 8 המינוס.. : תנסה.. : לפי מה אתה קובע את המספרים שרשמתה
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים usually there's names next to each set of pins..for example, the power switch / power led / hdd led / reser switchthat's all you need.. i think
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים לפי מה אתה קובע את המספרים שרשמתה לפי איך שזה מחובר אצלי, לפי החוברת שלי.., ואמרתי שאני לא בטוח שזה ככה בכל החוברות.. :
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים חפש על הלוח טבלה שמסבירה איפה לחבר כל כפתור,על החוטים גם יהיה רשום איזה חוט זה.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר חפש על הלוח טבלה שמסבירה איפה לחבר כל כפתור,על החוטים גם יהיה רשום איזה חוט זה.בדקתי אין לי שופ טבלה כזאת
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים בחוברת של הלוח יש חלק שלם רק על זה.. חפש שם כן, אבל אין לו את החוברת.. : לי לא רשום על הלוח, תנסה את המספרים שאמרתי לך.., ניסת אותם? :
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר כן, אבל אין לו את החוברת.. : לי לא רשום על הלוח, תנסה את המספרים שאמרתי לך.., ניסת אותם? : אי אפשר לנסות כי החוטים באים בזוגות אז חייב להיות אחד ליד השני ולפי מה שאמרתה לי צריך שהחוטים היו בניפרד בלוח אם הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.