פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים היי,אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו.אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים חיי הסוללה מותנים בשימוש שלך בטלפוןבהירות גבוהה ומשחקים יחסלו את הסוללה במהירותהטלפון נהדר ושווה את הכסףה-1.5 זה הטלפון הטוב עם המעבד המתקדם S4ה-1.7 זה מודל עם מעבד S3 ישן שהמהירו אותו ל-1.7 כדי שיוכל להתמודד עם המהירות של S4 - מודל מוזל לשוק אסייתי ומזרח אירופה
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר תודה!אם כך, 1.5GHz בשבילי.בהזדמנות זו, יש לך המלצה על כיסוי טוב ומגן מסך טוב לטלפון הזה?
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מגן מסך חובה. יש לי אחד פשוט שקיבלתי עם הטלפוןכיסוי יש לי שניים, אחד שקיבלתי עם הטלפון, כזה שמכסה אותו מכל הצדדיםוהשני שרכשתי ב-DX http://dx.com/s/one+s+quicksandקצת יקר אבל מדהים, אני ממליץ, יש שני צבעים לבחירה.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר לחכות חודשיים למשלוח של כיסוי טלפון מסין? לא חושב.משהו שאפשר לקנות בארץ?
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים למה חודשיים, הגיע תוך שבועיים.אבל כמו שאמרתי יש לי שניים אחד שהגיע עם הטלפון והשני מ-DXאם תתמקח עם המוכר תקבל בחינם, כמוני כיסוי ומגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.