עבור לתוכן

מבקש מפרט עד 2.8K-ללא כרטיס מסך וציוד נלווה-להפקת מוסיקה

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי (מעבד E6750, זכרון 3GB וכו'..)

אני צריך את המחשב בעיקר על מנת להפיק מוסיקה באמצעות התוכנות FLSTUDIO וCUBASE

אז ככה:

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות עד 3 אלף, אבל זה במידה ויש שינוי דרסטי שיביא לביצועים טובים יותר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפקה מוסיקלית בעזרת FLSTUDIO וCUBASE גיימינג אני משחק במשחקים פחות כבדים כמו FIFA 12 וFIFA 13 שאמור לצאת בקרוב...

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות שציינתי למעלה באופן תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חשוב לי ת'אמת אם זה מיועד לגיימינג או לא, אני יותר מתעסק במוסיקה

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמו שרשמתי למעלה, המחשב פחות מיועד לגיימינג

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! אין צורך בציוד היקפי כלל!

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני לא צריך כרטיס מסך בכלל, יש לי כרגע את הRADEON HD 4850 בגרסא של "ספיר" עם OC של 10 אחוז ואני מבסוט ממנו חבל על הזמן, ועוד פרט חשוב! יש לי כרגע הארד דיסק של 250 ג'יגה שאני אשמור עליו, אז אפשר לקחת הארד דיסק של 500 ג'יגה יספיק

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8, דיי חשוב לי שהמחשב יהיה שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אממ בעיקרון KSP/IVORY או כל חנות טובה באשדוד/צומת בילו/רחובות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה ענקית לכולם מראש!

פורסם

הנה מפרט אפשרי עם חריגה קטנה.

האם דרושות לך יציאות מיוחדות עקב שימושיך (יציאה אופטית, FW וכדומה)?

מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 1

דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 1

צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 Retail 1

מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) 1

מחיר החבילה: 2909 שקל

לרכישה

<div id=rtl

פורסם
  • מחבר

הנה מפרט אפשרי עם חריגה קטנה.

האם דרושות לך יציאות מיוחדות עקב שימושיך (יציאה אופטית, FW וכדומה)?

מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 1

דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 1

צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 Retail 1

מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) 1

מחיר החבילה: 2909 שקל

לרכישה

<div id=rtl

קבל ממני ח"ח ענקי! תודה רבה ענקית על העזרה :)

פורסם

שמחתי מאוד לעזור :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים