עבור לתוכן

קניית מחשב נייד - עד 6000

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתחיל ללמוד בקרוב(מדעי המחשב) והייתי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי כשאני לא בבית ובדרכים.

* מטרות המחשב? השימושים של המחשב: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ולמרות שכרגע אין לי זמן למשחקים הייתי רוצה את האופציה לתמיכה במשחקים כבדים(כלומר כרטיס מסך סביר).

* גודל המסך? 14-15

* משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף... שיחזיק 3-5 שעות בעבודה משרדית\תכנות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?

כן, מעוניין בUSB3, HDMI וקורא כרטיסים בסיסי(יהיה נחמד אם יתמוך גם בCF, אבל אני לא חושב שקיים דבר כזה), אולי גם VGA או DISPLAYPORT אבל לא חובה.

* בלוטות? מעדיף שכן, אבל לא סוף העולם אם לא יהיה ואני אעמוד בשאר הדרישות.

* גודל מינימלי וסוג של

? HDD, עדיף 750GB אבל גם 500GB יהיה בסדר.

* כונן CD/DVD? צורב? כן.

* כונן Bluray? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, יש כ"כ הרבה דגמים בשוק וכל הדגמים האלה של המעבדים נורא מבלבלים...

בנוסף, הייתי שמח ללפחות 4GB זיכרון, מעבד בעל 4 ליבות(I5\I7) במחשב ושלא יתחמם יותר מדי.

ניתן לחרוג טיפה מהתקציב אם אין ברירה...

בתודה,

אייל

פורסם

אין איזו דרישה ששכחת במקרה?

גם קל, גם חזק, גם עם זמן סוללה ארוך, גם למשחקים כבדים. תעשה שיעורי בית על מחשבים ניידים לפני שאתה מעלה דרישות.

מחשב חזק לפוטושופ וגם תמיכה במשחקים לא הולך ביחד עם משקל קל וזמן סוללה ארוך בד"כ.

יש מספר חריגים שהתחילו לצוץ לאחרונה, שכוללים בד"כ מעבדי חסכוניים בחשמל, אבל עדיין אין ביקורות עליהם (סדרת s56 ו-s46 של אסוס לדוגמה)

המחשב הקרוב ביותר לדרישה שלך בשלב זה הוא ה-3460 עם כרטיס גרפי 630m. הוא שוקל קצת יותר מ-2 ק"ג, אבל הוא ההתפשרות הטובה ביותר שתמצא בשלב זה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מצטער אם הדרישות שלי מוגזמות, אני באמת חדש לתחום של מחשבים ניידים ולא מבין בו יותר מדי...

ברור לי שלדרוש ממחשב שגם יחזיק הרבה זמן וגם יהיה חזק וקל זה קצת מתנגש, אבל השתדלתי להציג בדרישות את האידאל, וברור לי שלא ניתן לקבל את הכל אבל תמיד אפשר לשאוף להתקרב כמה שיותר במסגרת התקציב...

בכל מקרה, האם 3 שעות נחשב להרבה זמן סוללה לעבודה משרדית?

בנוסף, הS46 נראה מבטיח מאוד, יודעים כבר מתי הוא יצא לשוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים