עבור לתוכן

לא מצליח לשחק ב VPN

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, יכול להיות שפתחתי תרד דומה בעבר אבל לא הגעתי לפתרון.

יש לי 2 שרתים פיסים,

האחד מתפקד מעין DMZ לצורך ICS ביחד עם DHCP ו DNS ומתחבר לשאר המחשבים.

השרת השני הוא VPN עם DIAL-UP בלבד (וכרטיס רשת אחד).

אני מצליח להתחבר מרחוק (מאינטרנט של חבר) לשרת ה VPN

בעזרת הגדרת חייגן עם שם משתמש וסיסמה ומצליח לשלוח פינג לשאר המחשבים בבית.

אני יכול להכנס למחשב שלי שהוא כבר אחרי ה DMZ שכתובת האיפי שלו סתם לדוגמה 10.20.30.1 להשתלט עליו מרחוק להעתיק קבצים ועוד. אבל, לשחק במשחקי רשת ישנים בעזרת IPX או TCP\IP אני לא מצליח,

וזה משגע אותי, מצד אחד יש תקשורת אבל מצד שני רק במשחקי רשת עושה רושם כאילו אין תקשורת

אין חומת אש שעשיתי את הבדיקות.

מה יכולה להיות בעיה?

פורסם

אתה מנסה לשחק בLAN?

באיזה מוצר VPN מדובר?

באיזה פרוטוקול VPN מדובר?

בגדול, VPN לא נועד לדברים האלו. תלוי כמובן באיזה פרוטוקול אתה עובד, אבל יכול להיות, סתם לדוגמא, שL2TP של MS מבצע tunneling באופן שונה מL2TP של, נגיד.... Cisco.

מעבר לכך, ברגע שאתה מתחבר בVPN אל המחשב שלך בבית מכל מקום שהוא אתה סתם צוואר בקבוק.

VPN קיים בשביל לאפשר לך להתחבר לסביבת LAN כלשהי, על מנת שתוכל להשתמש בשירותים שאותה סביבה מספקת.

אלא אם כן זו חברה שמתמחה במוצר שנותן שירותי VPN לגיימינג (לא שמעתי על דבר כזה... הכי הרבה שיש לך זה תיעדוף Latency מבזב"ל)

רוצים לשחק ביחד? שחקו over wan. זה שהוא מתחבר אליך לבית לא ישפר לכם את הLatency, אלא להפך.

פורסם
  • מחבר

זה vpn של windows server 2003 (אפשרות dial up בלבד והגדרות דיפולט פרוטוקול pptp)

אני יכול להגיד שלא ניתן להתחבר עליו בעזרת תקשורת 3G, במקרה כזה מקבלים הודעת שגיאה בהתחברות

המטרה של ה vpn בגדול זה כדי לאפשר לי להתחבר לרשת שלי מכל מקום ולגלוש באופן בטוח יותר (בפייסבוק לדוגמה)

המשחקים שאני רוצה לשחק בהם עם קרובי משפחה הם משחקים ישנים מאוד שעובדים עם IPX ו TCP\IP ב lan בלבד

כמו AOE הראשון KKND2 red alert 2\3 virtual cop 2 כו' לזכר הימים הטובים (אני בטוח שמתעורר אצלכם עכשיו נוסטלגיה למשחק ישן שיהיה נחמד מאוד לחזור לשחק בו לכמה שעות עם קרוב משפחה)

אין במשחקים האלה אופציה לשחק ברשת האינטרנט ומכן נובעת הבעיה.

מכיוון שה upload שלי מוגבל ל 150K (נקי כמובן) אני חושב שמכאן נובעת הבעיה, הצלחתי לא מזמן לשחק ב AOE וזה עבד איתי ביחס לאיך שזה צריך לעבוד.

הבעיה שלא מצליחים לראות את השחקנים בלובי, כל אחד רואה רק את עצמו

וכאשר אחד פותח משחק (מארח host) השני לא מוצא את המשחק ברשימה וכתוצאה מכך לא יכול להתחבר ולשחק.

פורסם

אם זה בשביל משחקים שתמש בהימאצי, ותפסיק לשבור את הראש.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שניסיתי את התכונה וזה ממש מעולה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים