פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים שלום,אני מחפשת להחליף את המחשב הנייד..הדרישות שאני מחפשת במחשב הן שיהיה קל עם זמן סוללה ארוך של 6-8 שעות ומסך בגודל של 13-14עדיפות לדל או חברה אחרת שמספקת אחריות טובה (רצוי 3 שנים)המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ולעבודה עם אופיסרצוי כונן dvd צורב אבל על זה אני מוכנה להתפשר..תודה, אלונה
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים יש צורך לכלול מע' הפעלה עם המחשב? שיהיה כבר מותקן?ה"פשרה" בעניין צורב DVD היא לטובת משקל נמוך יותר ותמיד ניתן לקנות צורב חיצוני בכ-175 ש"ח למקרה הצורך.מבחינת התקציב, אז ניתן למצוא מחשב 13.3" במחיר של כ-2,900 ש"ח ששוקל 1.8 ק"ג עם זמן סוללה כפי שציינת.רק שתדעי שניתן לחסוך פה קצת ולא להשקיע 5,000 ש"ח, למרות שבתקציב כזה נכנסים בקלות הרבה אולטרה-בוקים שיכולים להיות רלוונטיים בשבילך.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר במחיר של ה5000 רצוי שגם תהיה מערכת הפעלה, אבל אני יכולה לחרוג לעד 5500.אני אשמח לחסוך ולא להוציא את כל התקציב.. יש לך המלצה לדגם מסויים של מחשב? כי ממה שאני הבנתי בעלות של 2900 זמן הסוללה בדר"כ הוא עד 4 שעות.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים דוגמא למחשב:http://www.zolprice.co.il/product-1439-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_4SG.aspx זמן סוללה של כ-6-8 שעות בקלותהנה ביקורת על הדגם הקודם, E320 והמחשב הזה שהוא E330 הוא עם שיפורים קלים אבל הביקורת היא בשביל שתקבלי "מושג כללי" לגבי המחשב. גב המחשב בצבע אדוםhttp://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E320-i3-2310M-Subnotebook.60200.0.html זה המינימום.מכאן רק לעלות עם התקציב.אני רק מציין את הדגם הזה כאפשרות זולה ומשתלמת.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים מחבר תודה יש לי שאלה איך אני יכולה לדעת לאיזה מחשב יש זמן סוללה ארוך? יש משהו חוץ מהתאים של הסוללה שכדי לקחת בחשבון?
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים ביקורות בעיקר.כי הצהרות של חברות הן גבוהות מהמציאות בפועל, לכן כדאי לקרוא לפחות 2 ביקורות (אם יש) באתרים מקצועיים לגבי אותו מחשב/דגם ספציפי שאת מתעניינת בו.במחשב יש הרבה פרמטרים אחרים:מסך - מט או מבריקאיכות בנייהזמן סוללהחיבורים נחוציםפיצ'רים מעניינים כמו מקלדת מוארתמשקל המחשבאחריות - מומלץ מחשב עם 3 שנות אחריותובטח עוד כמה שלא ציינתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.